Навігація

Пошук
Google

Друзі сайту
Українська Спілка ветеранів Афганістану


Розсилка RSS новин з www.ter-usva.at.ua | Вхід 04.05.2024, 07:20

Головна » Архив новостей
26 січня 2011 року в Тернопільській облдержадміністрації відбулася робоча зустріч активу обласної організації УСВА з начальником головного управління з питань внутрішньої політики ОДА Ігорем Кульчицьким. На зустрічі обговорено питання співпраці та узгоджено план дій щодо відзначення в області Дня учасників бойових дій на території інших держав та 22-ї річниці виводу військ з Афганістану.
Переглядів: 499 | Дата: 03.02.2011 | Коментарі (0)

На лист-звернення обласної організації УСВА до голови Тернопільської облдержадмінінстрації про порушення законодавства України щодо пільгового проїзду в пасажирському транспорті ветеранів війни, Тернопільська міська рада прийняла рішення, згідно якого з 1 січня 2011 року всі ветерани війни, інваліди та чорнобильці 1 та 2 категорії користуються безкоштовним проїздом міським транспортом міста Тернополя без обмеження кількості пільгових пасажирів.
Переглядів: 628 | Дата: 14.01.2011 | Коментарі (0)


Нещодавно тернопільське ТзОВ "Видавництво Астон" надрукувало літературно-художнє видання - збірку поезій під назваю "Шураві", автором якої є ветеран афганської війни, головний редактор журналу "Золота Пектораль" з м. Чортків - Володимир Погорецький. Збірка поезій видана за сприяння та часткової фінансової підтримки Тернопільської облдержадміністарції та Тернопільської обласної ради. Вірші написані про афганську війну, але вони закликають до миру. Мотивами віршів Володимира Погорецького у цій збірці є не тільки війна, але й Бог, кохання і природа. Бажаємо нашому бойовому побратиму нових творчих здобутків.

Переглядів: 602 | Дата: 14.01.2011 | Коментарі (0)

Дорогі бойові побратими!

Шановні сім'ї та родини загиблих!


Вітаємо Вас з святами Нового Року і Різдва Христового.

Бажаємо Вам міцного здоров'я, любові й турботи близьких людей, миру і щастя, гарного святкового настрою, успіхів і наснаги і благародній праці в ім'я розквіту нашої Української держави. Новий 2011 рік приходить до нас з новими надіями і сподіваннями, з планами і перспективами. Нехай в цьому році збудуться всі Ваші світлі мрії.    


... Читати дальше »

Переглядів: 698 | Дата: 04.01.2011 | Коментарі (1)

9 грудня 2010 року відбулося чергове засідання Президії обласної організації УСВА на якому підведено підсумки роботи за рік, розглянуто організаційні питання та прийнято рішення про проведення Правління обласної організації УСВА 28 грудня 2010 року.
Переглядів: 488 | Дата: 12.12.2010 | Коментарі (0)

3 грудня 2010 року в тернопільському ПК "Березіль” відбулися урочисті заходи з нагоди 19-ої річниці створення Збройних Сил України. Заступник голови Тернопільської облдержадміністрації В. Коломійчук вручив Почесну грамоту та медаль Кабінету Міністрів України за активну громадську діяльність та військово-патріотичне виховання молоді голові Тернопільської районної організації УСВА Василю Брицькому.
Переглядів: 513 | Дата: 06.12.2010 | Коментарі (0)


20 листопада 2010 року в м. Чорткові Тернопільської області відбулося урочисте відкриття пам’ятника в пам'ять про полеглих земляків на афганській війні. В урочистих заходах взяли участь керівники району, ветерани-афганці, громадськість та молодь Чортківщини. У своїх промовах виступаючі відзначили, що відкриття пам’ятника у Чорткові – це данина пам’яті полеглим у боях побратимам та тим афганцям, що померли вже в мирний час внаслідок поранень і захворювань. Ініціатива по створенню пам’ятника належала Чортківській районній організації УСВА, яку очолює Михайло Заблоцький та ветерану афганцю Володимиру Погорецькому, знаному літератору, головному редактору журналу "Золота Пектораль”. Пам’ятник збудовано за кошти надані керівництвом Чортківського району, Української Спілки ветеранів Афганістану та пожертв підприємців і ветеранів афганської війни. Голо ... Читати дальше »
Переглядів: 787 | Дата: 06.12.2010 | Коментарі (0)

Шановні ветерани Афганістану! Дорогі бойові побратими!

Щиросердечно вітаємо Вас з 20-ю річницею з дня створення Української Спілки ветеранів Афганістану.

Бажаємо Вам міцного здоровя, великого щастя, добробуту, хороших і вірних друзів та душевного спокою.

Правління ТОО УСВА

... Читати дальше »

Переглядів: 673 | Дата: 25.06.2010 | Коментарі (0)

29 травня 2010 року в Тернополі відбувся традиційних турнір з міні-футболу пам'яті воїна-інтернаціоналіста лейтенанта Тараса Протасевича, загинувшого в Афганістані у 1986 році. Перемогла у турнірі команда СБУ Тернопільської області, друге місце посіла команда Тернопільської міської організації ветеранів Афганістану, третє місце - команда юнаків мікрорайону "Дружба" м. Тернополя. Переможці отримали перехідний кубок, а призери турніру - грамоти.
Переглядів: 626 | Дата: 22.06.2010 | Коментарі (0)

21 травня 2010 року члени Правління Тернопільської обласної організації УСВА взяли участь у покладанні квітів до пам’ятника Тарасу Григоровичу Шевченку з нагоди чергової річниці з дня його перепоховання.
Переглядів: 781 | Дата: 23.05.2010 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 37 38 39 40 41 42 43 »
Всі матеріали на сайті розміщені для ознайомства без цілей комерційного використання. Copyright www.ter-usva.at.ua Хостинг від uCoz