Навігація

Пошук
Google

Друзі сайту
Українська Спілка ветеранів Афганістану


Розсилка RSS новин з www.ter-usva.at.ua | Вхід 23.04.2024, 17:42

Головна » Архив новостей
23 березня 2011 року в Тернопільській обласній лікарні відбулося спільне засідання пленуму Ради Організації ветеранів України Тернопільської області та Колегії головного управління охорони здоров’я облдержадміністрації по питанню забезпечення медичною допомогою інвалідів, ветеранів війни, праці, військової служби, дітей війни, пенсіонерів. В засіданні взяли участь керівники управлінь ОДА, МСЕК, товариства Червоного хреста, головні лікарі всіх медичних закладів області, керівники ветеранських організацій. Прийнято рішення про створення координаційної ради при головному управлінні охорони здоров’я ОДА щодо забезпечення медичною допомогою інвалідів і ветеранів, вирішено створити по 2-3 палати з відповідним оснащенням для лікування ветеранів війни в кожному медичному закладі області, а також провести поетапний ремонт палат в Заліщицькому обласному комунальному госпіталі інвалідів війни. З метою забезпечення ветеранів війни ліками за пільговими рецептами розглянуто пита ... Читати дальше »
Переглядів: 528 | Дата: 24.03.2011 | Коментарі (0)


26 лютого 2011 року в смт. Гусятині відбувся 17 традиційний турнір з міні-футболу, приурочений пам’яті полеглих воїнів на афганській війні і померлих уже в мирний час та з нагоди 22-ї річниці виведення військ з Афганістану. Перед початком турніру учасники змагань поклали вінки і квіти до пам’ятника полеглих земляків та відбулась молитва за душі загиблих бойових побратимів. Урочисте відкриття турніру з міні-футболу відбулося в спортивному залі Гусятинської ДЮСШ. Заступник голови обласної організації УСВА С.Лісовий вручив медаль «За звитягу» ветерану-афганцю Михайлу Тимошу та медаль «За заслуги» ІІІ степені директору Гусятинської ДЮСШ Кулій Івану Степановичу, за вагомий особистий внесок у військово-патріотичному вихованні молоді та сприянні ветеранському руху. У турнірі взяли участь чо ... Читати дальше »
Переглядів: 713 | Дата: 02.03.2011 | Коментарі (0)

Дорогі бойові побратими!

Вітаємо Вас з Днем захисника Вітчизни! Бажаємо Вам міцного здоров'я, великого щастя, добробуту, любові, хороших і вірних друзів, душевного спокою, ясного, чистого, мирного неба. Віримо, що в наших родинах і сім'ях завжди світитиме сонце добра, щастя і любові.


Правління ТОО УСВА

Переглядів: 516 | Дата: 23.02.2011 | Коментарі (0)

15 лютого 2011 року відбувся мітинг-реквієм в м. Підволочиську за участю керівництва та громадськості району, ветеранів-афганців та молоді, присвячений Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 22-й річниці виведення військ з Афганістану. З ініціативи голови Підволочиської районної організації УСВА Ігора Шуфляка закладено камінь та освячено місце, де у цьому році буде споруджено пам’ятник в пам'ять про полеглих на Афганській війні.
Переглядів: 540 | Дата: 20.02.2011 | Коментарі (0)

15 лютого 2011 року у Тернополі біля пам’ятника полеглим у Афганській війні, за участю громадськості міста, представників влади, ветеранів-афганців, членів сімей загиблих, молоді відбувся мітинг-реквієм, присвячений Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 22-ї річниці виведення військ з Афганістану. Священики Свято-Троїцького духовного центру на честь Д. Галицького відправили панахиду, пом'янувши в молитві усіх воїнів, які загинули на полі бою, виконуючи військовий обов’язок, а також тих ветеранів, які померли вже в мирний час внаслідок поранень та захворювань. Перед ветеранами та громадою міста виступили: голова обласної ради Олексій Кайда, міський голова Тернополя Сергій Надал, командир 11-ї артилерійської бригади Сергій Корнійчук, вдова загиблого в Афганістані офіцера Софія Погоріла та голова міської організації УСВА Роман Храпцьо. Пр ... Читати дальше »

Переглядів: 571 | Дата: 20.02.2011 | Коментарі (0)

Відповідно до подання Тернопільської обласної організації УСВА, Указом Президента України №197/2011 від 14 лютого 2011 року голова Гусятинської районної організації Української Спілки ветеранів Афганістану Михайло Храпливий нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня за значний особистий внесок у розвиток ветеранського руху, патріотичне виховання молоді, мужність і самовідданість, виявлені під час виконання військового обов’язку та з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території учасників бойових дій. Вітаємо бойового побратима з високою відзнакою та бажаємо йому здоров’я і наснаги !
Переглядів: 500 | Дата: 16.02.2011 | Коментарі (0)

14 лютого 2011року в приміщенні Тернопільської облдержадміністрації відбулася зустріч активу Тернопільської обласної організації Української Спілки ветеранів Афганістану з головою облдержадміністрації Валентином Хоптяном та його заступником з гуманітарних питань Петром Гочем, присвячена Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав і 22-й річниці виведення військ з Афганістану. Голова облдержадміністрації В.Хоптян привітав ветеранів з святом, підкреслив що у нього є багато друзів серед афганців і він чим зможе завжди буде допомагати ветеранському руху. 14 учасників бойових дій в Афганістані отримали грамоти від голови облдержадміністрації, а 43-ом ветеранам були вручені грошові премії. Заступник голови обласної організації УСВА Василь Когут розказав про історію організації та її діяльність, а також підняв проблемні питання щодо статутної діяльності організації, соціального захисту ветеранів афганської війни та членів сімей загиблих, облаштування в ... Читати дальше »
Переглядів: 575 | Дата: 16.02.2011 | Коментарі (0)

Дорогі побратими, шановні родини наших полеглих бойових друзів!


Щиросердечно вітаємо Вас з 22-ю річницею виведення військ з Афганістану і Днем вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Цього дня ми схиляємо голови перед світлою пам'яттю полеглих бойових друзі, вшановуємо тих, кому довелося воювати в чужих країнах. Бажаємо Вам, шановні родини наших полеглих друзів, дорогі побратими, Вашим батькам, дружинам, дітям, онукам міцного здоров'я, добробуту, віри в майбутнє, злагоди і миру на довгі літа.

З повагою, правління ТОО УСВА

Переглядів: 510 | Дата: 15.02.2011 | Коментарі (0)

11 лютого 2011 року відбулися установчі збори по створенню громадської ради при Тернопільській облдержадміністрації. До складу громадської ради обрані заступник голови правління Тернопільської обласної організації УСВА Василь Когут та член правління міської організації УСВА Микола Пугач.
Переглядів: 508 | Дата: 14.02.2011 | Коментарі (0)

10 лютого 2011 року в тернопільському палаці культури "Березіль”  відбувся концерт народного аматорського ансамблю патріотичної пісні гурту  "Долг” та автора і виконавця пісень про афганську війну Юрія Шкітуна з Запоріжжя, присвячений Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав і 22-й річниці виведення військ з Афганістану. Ветерани афганської війни з великим задоволенням прослухали пісні, народжені ще на афганській війні, а також прозвучало на концерті декілька нових пісень у виконанні гурту "Долг . Повний зал стоячи проводжав бойових побратимів зі сцени , таким чином дякуючи їм за спомин  про афганську дружбу та полеглих бойових друзів. На закінчення концерту на сцену винесли кошики квітів від голов ... Читати дальше »

Переглядів: 793 | Дата: 14.02.2011 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 36 37 38 39 40 ... 42 43 »
Всі матеріали на сайті розміщені для ознайомства без цілей комерційного використання. Copyright www.ter-usva.at.ua Хостинг від uCoz