Навігація

Пошук
Google

Друзі сайту
Українська Спілка ветеранів Афганістану


Розсилка RSS новин з www.ter-usva.at.ua | Вхід 26.04.2024, 01:44

Головна » Архив новостей
16 вересня 2011 року відбулося розширене засідання Президії обласної організації УСВА за участю голови обласної організації Організації ветеранів України О. Голуба та заступника голови обласної організації воїнів-миротворців ООН А. Грицьківа. Обговорено питання спільної роботи всіх ветеранських організацій області щодо недопущення прийняття Верховною Радою України законопроекту № 9127 "Про гарантії держави щодо  виконання судових рішень". Прийнято звернення до голови облдержадміністрації та голови обласної ради, яке буде вручено їм особисто 19 вересня керівниками всіх ветеранських організацій області. Обговорено та прийнято рішення по виїзду в м. Київ на акцію протесту.
Переглядів: 453 | Дата: 16.09.2011 | Коментарі (0)

15 вересня 2011 року відбулася селекторна нарада Правління УСВА з активом обласних організацій УСВА. Від Тернопільської обласної організації УСВА в нараді прийняли участь заступники організацій С. Лісовий, В. Когут, голова міської організації УСВА Р. Храпцьо, голова Тернопільської районної організації В. Брицький та заступник голови обласної організації воїнів-миротворців ООН А. Грицьків. В ході наради обговорено позицію УСВА в зв'язку з прийняттям Верховною Радою України 9.09.2011 року в першому читанні законопроекту № 9127 "Про гарантії держави щодо виконання судових рішень". Цим законопроектом фактично забрано від Верховної Ради всі повноваження у визначенні соціальних пільг соціально-вразливим категоріям, починаючи від учасників бойових дій та прирівняних до них осіб. Згідно з проектом закону, сума можливих соціальних пільг надається у розмірі, який визначається Кабінетом Міністрів України та виходячи з можливостей бюджету держави (тобто сьогодні пільги будуть ... Читати дальше »
Переглядів: 432 | Дата: 16.09.2011 | Коментарі (0)

24 серпня 2011 року в м. Тернополі біля пам'ятника полеглих земляків на Афганській війні було встановлено поминальний Хрест, який освятили священики Свято-Троїцького духовного центру та відправили панахиду. В заходах взяли участь ветерани афганської війни та члени сімей загиблих. Перед присутніми виступив голова Тернопільської міської організації УСВА Роман Храпцьо, який подякував всім, хто надав допомогу у встановленні поминального Хреста.
Переглядів: 508 | Дата: 26.08.2011 | Коментарі (0)

23 серпня 2011 року члени Тернопільської обласної організації УСВА Василь Когут, Валентина Грабець та Любомир Сагайдак у склді делегації Тернопільської області взяли участь в урочистих заходах з нагоди 20-ї річниці незалежності України, що проходили в Національному палаці мистецтв "Україна" в м. Києві.
Переглядів: 474 | Дата: 26.08.2011 | Коментарі (0)

12 червня 2011 року за ініціативи голови Бучацької районної організації УСВА в м. Бучачі відбувся традиційний турнір з футболу, пам’яті полеглих земляків на афганській війні. В турнірі взяли участь 4 команди з Бучацького району, переможцем турніру стала команда з с. Петликівці. Заступник голови обласної організації УСВА С. Лісовий вручив переможцям та призерам турніру кубок та грамоти.
Переглядів: 576 | Дата: 12.08.2011 | Коментарі (0)

28 травня 2001 року в Тернопільському парку відпочинку ім.. Т. Шевченка на базі спорткомплексу «Динамо» з ініціативи Тернопільської міської організації УСВА відбувся традиційний турнір з міні-футболу, присвячений пам’яті полеглого на Афганській війні нашого земляка лейтенанта Тараса Протасевича. На урочистому відкритті турніру перед учасниками змагань виступив батько полеглого героя Любомир Васильович Протасевич. В змаганнях взяли участь команди Тернопільської міської організації УСВА, команди СБУ, митниці, департаменту виконання покарань та команда молоді мікрорайону «Дружба». В фінальному матчі турніру команда СБУ перемогла команду ветеранів-афганців з рахунком 2:1. Переможцям та призерам турніру вручено кубок, грамоти та медалі.
Переглядів: 493 | Дата: 12.08.2011 | Коментарі (0)

17 травня 2011 року в приміщенні Тернопілської обласної організації УСВА відбулися урочистості з нагоди вручення  ветеранам Афганської війни нагород-медалі Міністерства оборони Російської Федерації "Генерал Армії Маргелов" до відзначення 80-ти річчя Повітряно-десантних військ. Наказом Командуючого військами Повітряно-десантних військ РФ №75 від 29.04.2011 року відповідною нагородою відзначені учасники бойових дій в Афганістані з Тернопільщини, ветерани Повітряно-десантних військ Маришев Віктор Володимирович, Канак Петро Омелянович, Стопник Сергій Григорович та Міщій Олександр Ярославович. Нагороди та комплекти блакитних беретів і тільняшок в присутності членів Спілки вручив заступник голови обласної організації УСВА підполковник запасу Когут Василь. Медаллю УСВА "За громадянську мужність" також відзначений член Спілки, голова асоціації "Ринки Тернопілля" Макухівський Олександр Анатолійович за активну багаторічну особисту участь у благодійництві та активну життєв ... Читати дальше »

Переглядів: 767 | Дата: 28.05.2011 | Коментарі (0)

7 травня 2011 року Тернопільська міська організація УСВА разом з адміністрацією Копичинецької виправної колонії організувала та провела турнір з міні-футболу до Дня Перемоги. В турнірі взяли участь команди Тернопільської міської організації УСВА, адміністрації колонії та дві команди засуджених, що відбувають покарання. Перше місце зайняла команда адміністрації виправної колонії, якій було вручено кубок. Гравці команд були відзначені грамотами, а заступник голови обласної організації УСВА Сергій Лісовий та голова міської організації УСВА Роман Храпцьо вручили командам футбольні м'ячі.
Переглядів: 438 | Дата: 23.05.2011 | Коментарі (0)

26 квітня 2011 року у смт. Коропець Тернопільської області відбувся 10-й ювілейний традиційний ветеранський турнір з футболу, присвячений пам'яті полеглих воїнів-афганців  з Монастириського району Дмитра Ступ'яка, Андрія Куриляка та Петра Бадицького. У турнірі взяли участь команди з смт. Коропець та міст Бучач, Бережани, Підгайці. В фінальному матчі турніру зустрілися команди з Коропця та Бучача. По пенальті перемогла команда м. Бучач, яка і здобула кубок. Всім командам були вручені грамоти, вимпели ТОО УСВА та книги "Обпалені війною". На турнірі з концертною програмою виступив народний самодіяльний колектив воїнів-афганців гурт "Долг".
Переглядів: 613 | Дата: 23.05.2011 | Коментарі (0)

9 травня 2011 року в Тернополі відбулися святкові заходи, приурочені 66-й річниці Дня Перемоги. В урочистих заходах активну часть взяли ветерани афганської війни, члени Президії обласної організації УСВА та члени Тернопільської міської організації УСВА поклали квіти на Пагорбі Слави та до братської могили полеглих воїнів на Микулинецькому кладовищі.
Переглядів: 468 | Дата: 15.05.2011 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 35 36 37 38 39 ... 42 43 »
Всі матеріали на сайті розміщені для ознайомства без цілей комерційного використання. Copyright www.ter-usva.at.ua Хостинг від uCoz