Навігація

Пошук
Google

Друзі сайту
Українська Спілка ветеранів Афганістану


Розсилка RSS новин з www.ter-usva.at.ua | Вхід 11.05.2024, 21:31

Головна » Архив новостей
9 грудня 2009 року відбулося чергове засідання обласної організації УСВА на якому розглянуто питання обласної програми "Ветеран” , участь обласної організації УСВА у виборній компанії Президента України , заслухано звіти голови обласної організації УСВА В. Місько про виконання рішень попередніх засідань Правління та голови Тернопільської районної організації УСВА В. Брицького з питань реєстрації районної організації . Затверджено план основних заходів діяльності Тернопільської обласної організації УСВА на 2010 рік та пропозиції щодо внесення змін до Статуту УСВА . Обговорено та затверджено список кандидатур активних членів УСВА області для нагородження державними нагородами, відзнаками Президента України, Кабінету Міністрів та Верховної Ради України до 21-ї річниці виведення військ з Афганістану . Прийнято рішення , що участь у виборах Президента України Тернопільська обласна організація УСВА прийматиме виключно, як громадська організація, яка рекомендує своїм член ... Читати дальше »
Переглядів: 734 | Дата: 15.12.2009 | Коментарі (0)

25 листопада та 1 грудня 2009 року відбулися засідання Президії обласної організації УСВА . Розглянуто план діяльності обласної організації УСВА на 2010 рік . Обговорено питання підготовки до 21-ї річниці виведення військ з Афганістану та відзначення 25 грудня цього року 30-ї річниці початку війни в Афганістані як однієї з трагічних сторінок в історії українського народу . Затверджено порядок денний засідання правління Тернопільської обласної організації УСВА . що відбудеться 9 грудня 2009 року .
Переглядів: 728 | Дата: 15.12.2009 | Коментарі (0)

Указом Президента України №778/2009 від 29 вересня 2009 року Головацький Павло Йосипович, інвалід І групи, член Теребовлянської районної організації УСВА нагородженой орденом "За мужність" ІІІ ступеня за вагомий особистий внесок у розвиток ветеранського руху та патріотичне виховання молоді.

Вітаємо бойового побратима з високою державною нагородою!

Переглядів: 769 | Дата: 04.10.2009 | Коментарі (0)

17 серпня 2009 року голова обласної організації УСВА В. Місько та члени Президії ТОО УСВА побували в смт. Козлів Козівського району та відвідали родину загинувшого в Афганістані 25 років тому Крук Володимира. Від імені обласної організації УСВА матері Володимира Фаїні Семенівні була надана матеріальна допомога. Ветерани-афганці побували на могилі загиблого побратима, помолилися та поклали вінок. Пам'ять про загиблого земляка і сьогодні живе в серцях бойових побратимів.
Переглядів: 829 | Дата: 25.08.2009 | Коментарі (0)

9 червня 2009 року відбулася зустріч керівництва обласної організації УСВА з головою обласної ради,на якій обговорено питання: виділення коштів на закінчення експозиції про війну в Афганістані в обласному краєзнавчому музеї та фінансування статутної діяльності тернопільської обласної організації УСВА по програмі "Ветеран".
Переглядів: 856 | Дата: 18.06.2009 | Коментарі (0)

 
У м. Кременець Тернопільської області відбулася визначна духовна подія - Святійшим Патріархом Київським і всія Руси-України Філаретом було посвячено пам'ятник загиблим воїнам на Афганській війні та в інших локальних війнах, відправлена свята літургія. На освячені пам'ятника також були присутні голова Тернопільської обласної організації УСВА Місько В. В., заступники Лісовий С. І. та Маришев В. В. голова Кременецької районної організації УСВА Стецюк С. В.та члени Укранської Спілки ветеранів Афганістану.
Переглядів: 849 | Дата: 15.06.2009 | Коментарі (0)

23 травня 2009 року в Тернополі відбувся традиційний турнір з міні-футболу пам’яті загинувшого в Афганістані лейтенанта Тараса Протасевича. На урочистому відкритті турніру був присутній та виступив батько героя-афганця Любомир Васильович. В турнірі взяли участь 6 команд, в тому числі і команда ветеранів-афганців міської організації УСВА. Всі футбольні матчі відбулися в безкомпромісній боротьбі. Перше місце здобула команда СБУ, друге місце – команда військовослужбовців Тернопільської артилерійської бригади, а третє -команда “Вікторія” ПП “Гермес”. Переможці та призери турніру відзначені призами та грамотами.
Переглядів: 780 | Дата: 15.06.2009 | Коментарі (0)

22 травня 2009 року голова ТОО УСВА В.Місько та ветерани-афганці С.Лісовий, І.Бабій, П.Канак, І.Собчук побували в с. Конюхи Козівського району в сім’ї загинувшого в Афганістані Богдана Колодки. Віктор Місько від імені правління організації вручив батькам матеріальну допомогу, а Ігор Собчук з Ланівців розповів батькам про останні хвилини життя їхнього сина в Афганістані, так як він служив з ним в одній військовій частині та був очевидцем, як загинув Богдан Колодка. Батьки з великим хвилюванням слухали розповідь бойового побратима їх сина, а потім полегшено зітхнули, бо взнали всю правду і на серцi стало легше. В 1987 році, коли привезли цинкову труну, військові не дозволили батькам відкрити її, і тому в них жевріла надія, що їх син Богдан живий, навіть на цвинтарі всі ті роки відправляли як за невідомого.Батьки поплакали та були щиро вдячні за приїзд до них бойових побратимі ... Читати дальше »
Переглядів: 944 | Дата: 15.06.2009 | Коментарі (0)

 
17 травня 2009 року голова Тернопільської обласної організації УСВА В.Місько та його заступник С.Лісовий побували в м. Івано-Франківськ на урочистостях з нагоди відкриття меморіального комплексу в пам’ять про загинувших в Афганістані. Від імені тернопільських афганців до підніжжя пам’ятника було покладено квіти.
Переглядів: 900 | Дата: 15.06.2009 | Коментарі (0)

9 травня 2009 року у м. Тернополі пройшли урочисті заходи, присвячені 64-й річниці Великої Перемоги, в яких активну участь взяли члени Президії обласної організації УСВА. Після мітингу-реквієму на пагорбі Слави ветерани-афганці поклали квіти до підніжжя пам’ятника полеглим у Великій Вітчизняній війні.


Переглядів: 833 | Дата: 15.06.2009 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 39 40 41 42 43 »
Всі матеріали на сайті розміщені для ознайомства без цілей комерційного використання. Copyright www.ter-usva.at.ua Хостинг від uCoz