Навігація

Пошук
Google

Друзі сайту
Українська Спілка ветеранів Афганістану


Розсилка RSS новин з www.ter-usva.at.ua | Вхід 29.03.2024, 00:26

Головна » Архив новостей

10 жовтня 2021 року в смт. Коропець на Тернопільщині відбувся традиційний турнір з футболу пам'яті загинувших в Афганістані земляків - Дмитра Ступяка, Андрія Куриляка та Петра Бадицького. Головним організатором змагань виступила Тернопільська обласна Спілка ветеранів Афганістану. Перед початком турніру голова обласної організації УСВА Сергій Лісовий разом з бойовими побратимами відвідали могили полеглих воїнів, молитвою та покладанням квітів вшанували їх пам'ять. В змаганнях взяли участь 4 команди ветеранів Тернопільської області з міст Бережани, Козова, Підволочиськ та смт. Коропець. В напруженій боротьбі перемогу та перехідний Кубок здобула команда з Бережани. Голова обласної організації УСВА Серг ... Читати дальше »

Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 120 | Дата: 24.10.2021 | Коментарі (0)

16 вересня 2021 року відбулося чергове засідання Правління Тернопільської обласної Спілки ветеранів Афганістану. В порядку денному розглянуто питання: заслухано інформацію голови Спілки С. Лісового про рішення Правління УСВА у м. Київ, про підготовку до сьомої звітно-виборної Конференції ТОО УСВА, заслухано інформацію про зміни в деяких законодавчих актах України, що стосуються ветеранів війни по одноразовій щорічній матеріальній допомозі до 5 травня, наданні субвенції на житло для інвалідів та інші поточні питання діяльності Спілки. Прийнято рішення провести звітно-виборну Конференцію ТОО УСВА 28 жовтня 2021 року в Тернопільському районному будинку культури.

Переглядів: 122 | Дата: 24.10.2021 | Коментарі (0)

29 серпня у Тернополі пройшли заходи з нагоди Дня пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України за участі керівництва області, ветеранів АТО/ООС та ветеранів - афганців, громадськості і молоді. Присутні взяли участь у спільній молитві і покладанні квітів до меморіальної стели "Воїнам, загиблим за волю України" в парку імені Т.Шевченка та в поминальному заході "Дзвони пам'яті" на Микулинецькому кладовищі на Алеї Героїв, де поховані загиблі захисники, вшанувавши подвиг воїнів, які віддали за Україну найцінніше - своє життя. Голова Тернопільської обласної Спілки ветеранів Афганістану Сергій Лісовий разом з бойовими побрат ... Читати дальше »

Переглядів: 126 | Дата: 04.09.2021 | Коментарі (0)

28 серпня напередодні Дня вшанування пам'яті загиблих захисників України на стадіоні в смт. Велика Березовиця що на Тернопільщині з ініціативи та матеріальної підтримки Тернопільської обласної організації Української Спілки ветеранів Афганістану відбувся традиційний турнір з міні-футболу пам'яті Народного Героя України, десантника-"кіборга" Івана Вітишина, який героїчно загинув в останній день оборони Донецького аеропорту 20 січня 2015 року. В урочистих заходах відкриття турніру взяли участь керівництво Великоберезовицької територіальної громади, родичі полеглого героя, ветерани-афганці та ветерани АТО/ООС, молодь і громадськість. В змаганнях взяли участь 16 команд, матчі пройшли у запеклій та без ... Читати дальше »

Переглядів: 106 | Дата: 04.09.2021 | Коментарі (0)

  14.08.21р. відбувся військово-патріотичний вишкіл на Подільського-Волинській Січі, що знаходиться на Лановеччині Тернопільськоі області «Єднання поколінь» пам`яті воїна-афганця колишнього голови ТОО УСВА Віктора Миська.

   Участь у вишколі прийняли діти та юнаки близько 100 чоловік віком від 10 до 16 років з Луганщини, Кропивницького, Хмельниччини та Тернопільщини. Перед початком змагань з вітальним словом виступив голова ТОО УСВА Сергій Лісовий, який зазначив значимість назви вишколу «Єднання поколінь» де зустрілися ветерани афганської війни ветерани російсько-української війни та молоде поко ... Читати дальше »

Переглядів: 125 | Дата: 26.08.2021 | Коментарі (0)

12 липня в день святих Петра і Павла у с. Старі Петликівці на Тернопільщині відбувся традиційний турнір з футболу присвячений пам'яті загиблих воїнів на війні в Афганістані та в АТО/ООС Бучацької міської територіальної громади за участі керівництва громади, ветеранів-афганців, ветеранів АТО/ООС, громадськості, молоді та жителів навколишніх сіл. З вітальним словом перед початком змагань виступили голова Тернопільської обласної організації УСВА Сергій Лісовий, голова міста Бучач Віталій Йосипович Фреяк та голова місцевої організації воїнів АТО/ООС Володимир Криськів та заступник голови Бучацької районної спілки ветеранів Афганістану Богдан Меньків. В турнірі взяли участь 4 команди місцевої громади, у фінальному поєдинку в напруженій боротьбі у післяматчевих п ... Читати дальше »

Переглядів: 156 | Дата: 20.07.2021 | Коментарі (0)

10 липня 2021 року в Тернополі з ініціативи міської організації УСВА відбувся традиційний турнір з міні-футболу пам'яті полеглого офіцера на війні в Афганістані у 1986 році лейтенанта Тараса Протасевича. Військовий оркестр 44-ї окремої артилерійської бригади виконав гімн України під час урочистого відкриття турніру, після чого учасники вшанували хвилиною мовчання пам"ять про всіх загиблих в Афганістані та під час російсько-української війни. З вітальним словом перед учасниками турніру виступили голова Тернопільської обласної Спілки ветеранів Афганістану Сергій Лісовий та командир 44-ї окремої артилерійської бригади імені гетьмана Данила Апостола полковник Роман Дутченко. Матчі пройшли у напруженій та безком ... Читати дальше »

Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 116 | Дата: 17.07.2021 | Коментарі (0)

У день на Івана Купала відбувся турнір з футболу пам'яті воїна-афганця, колишнього голови Зборівської районної організації УСВА Івана Михальчишина. За життя Іван Петрович мріяв, щоб у його селі проводився турнір з футболу. Але доля розпорядилася так, що у 2019 році від важкої невиліковної хвороби не стало нашого побратима. Перед початком змагань воїни-афганці разом із сім’єю Івана відвідали його могилу, помолилися та поклали квіти. Організаторами турніру стали Тернопільська обласна організація Української Спілки ветеранів Афганістану, учасники бойових дій та громада м. Залізці. Участь у турнірі взяли 4 команди із м. Зборів, с. Ренів, м. Залізці та команда ветеранів колишнього Зборівського району. Перед початком змагань виступили голова ... Читати дальше »

Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 97 | Дата: 10.07.2021 | Коментарі (0)

18 червня відбулося чергове засідання Правління Тернопільської обласної організації УСВА. На порядку денному розглянуто питання проекту змін до статуту УСВА, обговорено проект Закону України 5156, який зареєстрований у Верховній Раді України 11.06.2021 року "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо пільг з оплати проїзду та деяких інших пільг", про зміну структури організації в умовах адміністративної реформи і скороченні більшої частини районів області та інші поточні питання роботи обласної організації. Правління ТОО УСВА підтримало проект змін до статуту УСВА та внесло свої пропозиції змін в п.2 Статуту УСВА та категорично засудило зміни, які пропонує Кабінет Міністрів Україн ... Читати дальше »

Переглядів: 151 | Дата: 02.07.2021 | Коментарі (0)

8 травня у Тернополі в парку Слави провели урочисті заходи з нагоди Дня пам'яті та примирення і Дня Перемоги над нацизмом, в яких активну участь взяли ветерани-афганці, військовослужбовці, громадськість. Присутні спільною молитвою, хвилиною мовчання, запаленням лампадок та покладанням квітів вшанували всіх полеглих воїнів та жертв війни, в тому числі і на Микулинецькому кладовищі відбулися пам'ятні заходи біля меморіального комлексу жерт ІІ Світової війни. Голова Тернопільської обласної Спілки ветеранів Афганістану Сергій Лісовий разом з ветеранами-афганцями відвідали могили полеглих та померлих бойових побратимів на цьому кладовищі - майора медичної служби 128-ї гірсько-штурмової бригади Михайла Стасіва, як ... Читати дальше »

Переглядів: 175 | Дата: 15.05.2021 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 ... 42 43 »
Всі матеріали на сайті розміщені для ознайомства без цілей комерційного використання. Copyright www.ter-usva.at.ua Хостинг від uCoz