Навігація

Пошук
Google

Друзі сайту
Українська Спілка ветеранів Афганістану


Розсилка RSS новин з www.ter-usva.at.ua | Вхід 10.05.2024, 09:41

Головна » Архив новостей

ЗВЕРНЕННЯ

Правління Тернопільськоі обласної організації Спілки ветеранів війни в Афганістані до ветеранів війни в Афганістані, їх родин, членів сімей загиблих воїнів! Шановні бойові друзі, члени сімей загиблих воїнів! Звертаємося до вас підтримати петицію генерал-майора Мазура Володимира Васильовича, яка оприлюднена на офіційному сайті Президента України 21 квітня 2020 року до Президента України - «Щодо недопущення руйнування надання медичної допомоги ветеранам воєн та мережі госпіталів». Електронна адреса петиції: https://petition.president.gov.ua/petition/93630 Станом на 24 квітня 2020 року зібрано понад 500 голосів з необхідних 25 000. Залишилося 87 днів Закликаємо активно включитися до справи підписання петиції, залучивши своїх рідних, близьких та друзів. Покрокова інструкція ... Читати дальше »

Переглядів: 306 | Дата: 25.04.2020 | Коментарі (0)

Незважаючи на введену в Україні надзвичайну ситуацію пов'язану з пандемією Тернопільська обласна організація Української Спілки ветеpанів Афганістану продовжує займатися волонтерською діяльністю по допозі українським військовим в зоні проведення Операції об'єднаних сил. Вчора ветерани-афганці Тернопільщини спільно з благодійним фондом "Пам'ять і любов" відправили на схід у 6 різних підрозділів пів тонни продуктів харчування, засобів особистої гігієни, противірусні маски, освячені паски і ковбаски. Висловлюємо щиру подяку Великоберезовицькій та Зборівській територіальним громадам, волонтерці Уляні Білик, керівнику благодійного фонду "Пам'ять і любов" Андрію Савчуку, приватному підприємцю Андрію Колдрину, ветеранам-афганцям Василю С ... Читати дальше »

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 161 | Дата: 21.04.2020 | Коментарі (0)

13 березня у Тернопільському технічному ліцеї відбувся традиційний відкритий чемпіонат серед школярів міста з армспорту, присвячений пам’яті воїна-«афганця» Євгена Богача.

Організаторами виступили директор Тернопільського технічного ліцею Юлія Марусина, голова Тернопільської міської організації Української Спілки ветеранів Афганістану Роман Храпцьо, учитель фізичного виховання Ігор Карпик. Головним суддею змагань був головний секретар Тернопільської федерації армспорту Ігор Лисий, а допомагав проводити турнір майстер спорту, багаторазовий призер чемпіонатів світу з армспорту Вадим Стецюк, який на завершення заходу дав майстер-клас для учнів. У змаганнях взяли ... Читати дальше »

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 208 | Дата: 20.03.2020 | Коментарі (0)

27 лютого на базі ДНЗ "Чортківське ВПУ" що на Тернопільщині відбулися стрілецькі змагання з пневматичної гвинтівки серед юнаків і дівчат, присвячені 31-й річниці виведення військ з Афганістану на Кубок Тернопільської обласної організації УСВА. Організатором турніру став викладач допризовної підготовки навчального закладу, учасник бойових дій в Афганістані Михайло Чорній за підтримки Чортківської районної та Тернопільської обласної Спілки ветеранів Афганістану. Перед початком змагань ветерани-афганці та учасники турніру відвідали пам'ятник полеглим воїнам в Афганістані у м. Чортків, помолились, запалили лампадки та поклали квіти. Учасники змагання показали відмінний військовий вишкіл та на пра ... Читати дальше »

Переглядів: 180 | Дата: 20.03.2020 | Коментарі (0)

18 лютого в районному центрі Гусятин на Тернопільщині в рамках відзначення З1-ї річниці виведення військ з Афганістану пройшов традиційний турнір з міні-футболу серед команд ветеранів Тернопільської області. Перед початком турніру учасники змагання відвідали пам'ятник полеглим воїнам на Афганській війні в смт. Гусятин, запалили лампадки, помолились та поклали квіти. Матчі турніру пройшли у запеклій та безкомпромісній боротьбі, перемогу здобула команда Скалатської міської Спілки ветеранів Афганістану. Переможцям та призерам змагань вручені кубки, медалі та грамоти.

Переглядів: 159 | Дата: 20.03.2020 | Коментарі (0)

25-26 лютого голова Тернопільської обласної організації Української Спілки ветеранів Афганістану Сергій Лісовий разом з групою волонтерів перебував у військових підрозділах на передовій, доставивши в черговий раз три тонни вантажу українським воїнам - продукти харчування, засоби особистої гігієни, маскувальні сітки, бензопили, солодощі, вареники зліплені українськими господинями в ГО "Бункер С" та багато іншого майна , вкрай необхідного на фронті.

Щира подяка волонтерці зі Зборівщини Уляні Білик за її працю по збору допомоги українським воїнам та всім небайдужим людям, які долучилися до цієї волонтерської поїздки. Окрема подяк ... Читати дальше »

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 213 | Дата: 02.03.2020 | Коментарі (0)

15 лютого на базі Волинського ліцею ім. Нестора Літописця що на Тернопільщині відбувся ХІІ традиційний турнір з волейболу пам'яті мужнього офіцера Віталія Осецького, який загинув в Афганістані у 1985 році при виконанні бойового завдання. В урочистостях з нагоди відкриття турніру взяли участь ветерани-афганці Кременецького району, педагогічний склад та учні навчального закладу, громадськість і молодь. З вітальним словом до учасників турніру звернулись директор ліцею Мишко В.І. та заступник голови Кременецької районної Спілки ветеранів Афганістану, кавалер двох медалей "За відвагу" Валерій Тимошенко, які відзначили важливість таких заходів, їх патріотично-виховне значення для молодого покоління, непорушніст ... Читати дальше »

Переглядів: 200 | Дата: 17.02.2020 | Коментарі (0)

15 лютого в районному центрі Борщів на Тернопільщині з ініціативи Спілки ветеранів Афганістану урочисто відкрили пам'ятник загиблим землякам за участі ветеранів-афганців, учасників АТО/ООС, керівництва району і міста, військовослужбовців районного військомату, духовенства, громадськості та молоді. Під час відкриття пам'ятника згадали поіменно всіх тих, хто не повернувся з війни та хвилиною мовчання вшанували їх пам'ять. Почесне право відкрити новонароджений пам'ятник мали голова Тернопільської обласної Спілки ветеранів Афганістану Сергій Лісовий та голова районної Спілки Ярослав С ... Читати дальше »

Переглядів: 224 | Дата: 17.02.2020 | Коментарі (0)

12 лютого у Тернополі в ПК "Березіль" пройшли урочисті збори та концерт народно-аматорського колективу гурту воїнів-афганців "Долг" в рамках відзначення в Україні Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 31-ї річниці виведення військ з Афганістану. Привітали ветеранів заступник голови Тернопільської облдержадміністрації Арсен Марчишак та голова обласної ради Віктор Овчарук, вручивши активістам ветеранського руху відзнаки голови ОДА "За службу Україні", грамоти, подяки, грошові премії і цінні подарунки. Голові Тернопільської обласної організації Української Спілки ветеранів Афганістану Сергію Лісовому вручено найвищу відзнаку народної довіри орден "Народний гер ... Читати дальше »

Переглядів: 216 | Дата: 17.02.2020 | Коментарі (0)

12 лютого в приміщенні Тернопільської облдержадміністрації з нагоди відзначення в Україні Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 31-ї річниці виведення військ з Афганістану відбувся круглий стіл за участі активу обласної Спілки ветеранів Афганістану, заступника голови облдержадміністрації Арсена Марчишана, директора Департаменту соціального захисту населення ОДА Вадима Боярського, начальника управління регіонального розвитку, інфраструктури та дорожнього господарства ОДА Олега Продана, заступника начальника управління охорони здоров'я ОДА Тетяни Скарлош, начальника управління з питань внутрішньої політики, релігій та національностей Ігоря Кульчицького та керівників інших структурних підрозділ ... Читати дальше »

Переглядів: 267 | Дата: 13.02.2020 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 42 43 »
Всі матеріали на сайті розміщені для ознайомства без цілей комерційного використання. Copyright www.ter-usva.at.ua Хостинг від uCoz