Навігація

Пошук
Google

Друзі сайту
Українська Спілка ветеранів Афганістану


Розсилка RSS новин з www.ter-usva.at.ua | Вхід 20.05.2024, 17:14

Головна » Архив новостей

    6-7 грудня ветерани-афганці Тернопільщини вітали українських воїнів на передовій з Днем Збройних сил України. Голова Тернопільської обласної організації Української Спілки ветеранів Афганістану Сергій Лісовий разом з бойовими побратимами Ігорем Сензіком і Романом Лотецьким та волонтерами з Хмельниччини Миколою і Юрієм доставили три тонни подарунків нашим захисникам : продукти харчування в тому числі 45 відер вареників, медикаменти, засоби особистої гігієни, маскувальні сітки, набори ключів для ремонту техніки, пічку, теплий одяг для воїнів та одяг і іграшки для дитячих будинків-інтернатів, а також багато домашніх смаколиків... Волонтери відвідали військові підрозділи у населених пунктах Щастя, Лисичанськ, ... Читати дальше »

Переглядів: 277 | Дата: 17.12.2019 | Коментарі (0)

4 грудня в Тернопільському Національному технічному університеті відбувся військово-патріотичний захід "Дорогами військових традицій" до Міжнародного дня волонтера та Дня Збройних сил України за участі начальників управлінь ОДА, педагогічного колективу і студентів навчального закладу, громадськості, ветеранів-афганців, ветеранів АТО/ОСС і миротворчих операцій, військовослужбовців 44 артилерійської бригади і добровольців, обласного осередку ГО "Закінчимо війну" та козацько-десантного осередку. Всі присутні мали можливість ознайомитись з макетами озброєння минулого та сучасного, що застосовується на війні, послухати розповіді ветеранів та військовослужбовців, скуштувати смачної солдатської каші, я ... Читати дальше »

Переглядів: 234 | Дата: 11.12.2019 | Коментарі (0)

2 грудня відбулося чергове засідання Правління Тернопільської обласної організації УСВА на якому розглянуто питання підготовки заходів до 31-ї річниці виведення військ з Афганістану, підписки на 2020 рік газети "Третій тост", видавництва книги "Від Афгану до Донбасу", організацію волонтерської допомоги в АТО/ОСС та заслухано інформацію члена Правління організації Мухи М.Ф. про результати роботи Правління УСВА у Києві. Прийнято рішення по всіх питаннях: до 16 грудня районним та міській орнізаціям УСВА завершити підписку на газету "Третій тост" і на наступному засіданні Правління відзвітувати, до 20 січня 2020 року організувати зустріч активу Спілки з новим головою Тернопільської облдержа ... Читати дальше »

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 209 | Дата: 11.12.2019 | Коментарі (0)

2 грудня відбулося чергове засідання Правління Тернопільської обласної організації УСВА на якому розглянуто питання підготовки заходів до 31-ї річниці виведення військ з Афганістану, підписки на 2020 рік газети "Третій тост", видавництва книги "Від Афгану до Донбасу", організацію волонтерської допомоги в АТО/ОСС та заслухано інформацію члена Правління організації Мухи М.Ф. про результати роботи Правління УСВА у Києві. Прийнято рішення по всіх питаннях: до 16 грудня районним та міській орнізаціям УСВА завершити підписку на газету "Третій тост" і на наступному засіданні Правління відзвітувати, до 20 січня 2020 року організувати зустріч активу Спілки з новим головою Тернопільської облдержадміністрації, до кінця цього року здійснити дві поїздки в зону АТО з волонтерською допомогою, до 20 грудня всім головам районних організацій провести уточнення всіх списків та виправити помилки з попередньої книги, подати інформацію Погорецько ... Читати дальше »

Переглядів: 231 | Дата: 11.12.2019 | Коментарі (0)

     12 вересня проведено чергове засідання Правління Тернопільської обласної організації УСВА в ході якого розглянуто питання: звіт голови організації Лісового С.Є. про роботу організації за три квартали 2019 року та заслухано його інформацію про результати засідання Правління УСВА в м. Київ 10.09.2019 р., а також дано негативну оцінку миротворчим ініціативам голови УСВА Червонописького С.В., прийнято рішення їх не підтримати, обговорено питання висування делегатів на 8 Конференцію УСВА в м. Києві на 30.10.2019 р., видавництво книги «Від Афгану до Донбасу» та про місце розташування Тернопільської районної організації УСВА.

     По всіх питаннях порядку денного засідання Правління прийнято відповідні рішення.

     Прийнято ... Читати дальше »

Переглядів: 234 | Дата: 02.11.2019 | Коментарі (0)

     3 вересня у Тернополі урочисто відкрили меморіальний знак в пам'ять про полеглих 106 земляків при обороні суверенітету та територіальної цілісності України при проведенні АТО/ООС.

  В урочистих заходах взяли участь сім'ї загиблих воїнів, представники облдержадміністрації та обласної ради, міський голова С. Надал, священнослужителі місцевих релігійних громад, військовослужбовці тернопільського гарнізону, ветерани АТО/ООС, ветерани-афганці та учасники миротворчих операцій, волонтери, громадськість.

     ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ ПОЛЕГЛ ... Читати дальше »

Переглядів: 219 | Дата: 04.09.2019 | Коментарі (0)

 Вітаємо з ювілеєм члена   Правління Бабія Івана   Івановича! Бажаємо міцного   здоров’я, нехай Ваше життя   буде наповнене радістю і   гордістю за дітей, онуків і   друзів! Нехай Вас   супроводжують тільки   щасливі моменти,   прекрасний настрій і повага!

Голова ТОО УСВА       С.Лісовий

Переглядів: 263 | Дата: 30.08.2019 | Коментарі (0)

     23 серпня Тернопільська обласна організація УСВА взяла участь в урочистих заходах, що проводились в Тернополі на Театральному майдані присвячених Дню прапора та Дню незалежності України.

     Ветерани-афганці в складі парадного розрахунку військовослужбовців гарнізону пройшли по місту парадним маршем та взяли участь у покладанні квітів до пам'ятників та меморіалів в честь загиблих за волю України.

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 270 | Дата: 27.08.2019 | Коментарі (0)

  Тернопільська обласна  організація    УСВА щиро вітає бойових   побратимів з   28-ю річницею     Незалежності України. Бажаємо   всім здоров'я, сімейного   благополуччя та мирного неба!

 

Переглядів: 216 | Дата: 27.08.2019 | Коментарі (0)

     2 серпня у Тернополі біля меморіального комплексу полеглих воїнів в Афганістані з нагоди Дня повітряно-десантних військ відбулися заходи вшанування десантників, що загинули на Афганській війні та в ході проведення АТО/ОСС на сході України. Ветерани-афганці та учасники АТО вшанували пам'ять полеглих побратимів спільною молитвою, запаленням свічок та поклали квіти до підніжжя пам'ятника. Вічна пам'ять всім полеглим воїнам !

Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 218 | Дата: 07.08.2019 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 6 7 8 9 10 ... 42 43 »
Всі матеріали на сайті розміщені для ознайомства без цілей комерційного використання. Copyright www.ter-usva.at.ua Хостинг від uCoz