Навігація

Пошук
Google

Друзі сайту
Українська Спілка ветеранів Афганістану


Розсилка RSS новин з www.ter-usva.at.ua | Вхід 20.05.2024, 18:54

Головна » 2020 » Квітень » 25 » ЗВЕРНЕННЯ
ЗВЕРНЕННЯ
15:06

ЗВЕРНЕННЯ

Правління Тернопільськоі обласної організації Спілки ветеранів війни в Афганістані до ветеранів війни в Афганістані, їх родин, членів сімей загиблих воїнів! Шановні бойові друзі, члени сімей загиблих воїнів! Звертаємося до вас підтримати петицію генерал-майора Мазура Володимира Васильовича, яка оприлюднена на офіційному сайті Президента України 21 квітня 2020 року до Президента України - «Щодо недопущення руйнування надання медичної допомоги ветеранам воєн та мережі госпіталів». Електронна адреса петиції: https://petition.president.gov.ua/petition/93630 Станом на 24 квітня 2020 року зібрано понад 500 голосів з необхідних 25 000. Залишилося 87 днів Закликаємо активно включитися до справи підписання петиції, залучивши своїх рідних, близьких та друзів. Покрокова інструкція заповнення петиції розміщена на сайті обласної організації Спілки ветеранів Афганістану! Дякую.

 

Щоб підписати петицію потрібно зайти на електронну адресу петиції за посиланням, створити обліковий запис на офіційному представництві Президента України: https://petition.president.gov.ua/registration і підвердити дані (є три варіанти - по ідентифікаційному коду, по Bank ID та по електронному цифровому підпису). Після підтвердження в обліковому записі потрібно авторизуватися: ввести електронну адресу та пароль.

Далі потрібно знайти номер даної петиції (22/093630-ер) і підписати.

Переглядів: 308 | Додав: admin-trff | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Всі матеріали на сайті розміщені для ознайомства без цілей комерційного використання. Copyright www.ter-usva.at.ua Хостинг від uCoz