Навігація

Пошук
Google

Друзі сайту
Українська Спілка ветеранів Афганістану


Розсилка RSS новин з www.ter-usva.at.ua | Вхід 30.04.2024, 22:56

Головна » Архив новостей
14 грудня 2011 року голова Тернопільської обласної організації УСВА Сергій Лісовий та члени правління взяли участь в урочистих заходах з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС та поклали квіти до меморіального комплексу в пам'ять жертв цієї трагедії в парку "Національного відродження".
Переглядів: 462 | Дата: 20.12.2011 | Коментарі (0)

30 листопада 2011 року відбулася V звітно-виборна конференція Тернопільської обласної організації УСВА, в роботі якої взяли участь: голова УСВА Червонописький С.В., його заступник Міхнюк О.І., начальник головного управління з питань внутрішньої політики Тернопільської ОДА Кульчицький І.В., голова обласної організації ВГОІ «Союз Чорнобиль України» Ващук С.Я., голови та заступники 7 обласних організацій УСВА Західного регіону України та 62 делегати обласної організації УСВА. Конференція заслухала звіти Правління і Ревізійної комісії, прийняла постанову та обрала новий склад Правління і Ревізійної комісії. За результатами таємного голосування головою Тернопільської обласної організації УСВА обраний Лісовий Сергій Євгенович. На конференції виступив голова УСВА Червонописький С.В., який наголосив, що боротьба за збереження пільг ветеранам не завершена, так як Верховна Рада України до цього часу не зняла з розгляду законопроект №9127.
Переглядів: 464 | Дата: 03.12.2011 | Коментарі (0)

28 жовтня 2011 року у Тернополі відбулися урочисті заходи з нагоди 67-ої річниці визволення України від німецько-фашистських загарбників, в яких активну участь взяли члени Тернопільської обласної організації Української Спілки ветеранів Афганістану. На Пагорбі Слави духовенство відслужило молебню за всіх полеглих на полі брані при визволенні України, а керівництво області та міста, представники громадськості поклали живі квіти до могил воїнів, що загинули під час визволення міста Тернополя у 1944 році.
Переглядів: 467 | Дата: 29.10.2011 | Коментарі (0)

11 жовтня 2011 року відбулося розширене засідання Правління Тернопільської обласної організації УСВА в якому взяли участь Юрій Москалик – начальник управління соціального захисту населення Тернопільської облдержадміністрації, Михайло Лисевич – головний спеціаліст управління внутрішньої політики облдержадміністрації, Василь Дубовий – начальник відділу Пенсійного фонду у Тернопільській області. Обговорено питання про підписання угоди про взаємодію і співробітництво між Тернопільською облдержадміністрацією і Тернопільською обласною організацією УСВА, створено робочу групу по розробці цього документу. Затверджено план діяльності обласної організації УСВА на 2012 рік, обговорено питання організації підписки на газету «Третій тост» та розподілу путівок на санаторно-курортне лікування. Затверджено дві кандидатури членів ТОО УСВА для відзначення державними нагородами до 23-ї річниці виведення військ з Афганістану. Прийнято рішення про проведення позачергової звітно-виборно ... Читати дальше »
Переглядів: 553 | Дата: 12.10.2011 | Коментарі (0)

5 жовтня 2011 року проведено відкриті селекторні Всеукраїнські збори членів УСВА по обговоренню Меморандуму про взаємодію і співробітництво між Кабінетом Міністрів України та УСВА від 30.09.2011 року, в якому взяли участь керівництво Тернопільської обласної організації УСВА та актив районних організацій області. Голова УСВА Червонописький С.В. наголосив на необхідності підписання цього документу та повідомив, що законопроект про зняття пільг буде однозначно знятий з розгляду у Верховній Раді. В селекторному режимі ветерани-афганці з кожної області підтримали підписання Меморандуму та внесли ряд пропозицій щодо цього.
Переглядів: 495 | Дата: 12.10.2011 | Коментарі (0)

4 жовтня 2011 року відбулося чергове засідання Президії Тернопільської організації УСВА. Обговорено питання підписання Меморандуму про взаємодію і співробітництво між Кабінетом Міністрів України та Українською Спілкою ветеранів Афганістану. Прийнято рішення по фінансово-господарській діяльності обласної організації УСВА та про скликання засідання Правління обласної організації УСВА на 11 жовтня 2011 року.
Переглядів: 416 | Дата: 12.10.2011 | Коментарі (0)

Дорогі бойові побратими!

Щиро вітаємо Вас з Днем ветерана. Бажаємо Вам міцного здоров'я, особистого щастя, сімейної злагоди і благополуччя, миру і душевного спокою, здійснення всіх Ваших мрій і бажань.

Правління ТОО УСВА

Переглядів: 497 | Дата: 01.10.2011 | Коментарі (0)

28 вересня 2011 року відбулося чергове засідання Президії Тернопільської обласної організації УСВА на якому прийнято рішення не брати участі в акції протесту біля Тернопільської облдержадміністрації разом з політичними партіями нашого регіону.
Переглядів: 416 | Дата: 01.10.2011 | Коментарі (0)

27 вересня 2011 року у Тернополі в приміщенні конференц-залу обласної організації Народного Руху України відбулося засідання обласного Комітету опору диктатурі в якому взяли участь керівники обласних організацій політичних партій демократичного спрямування та представники громадських ветеранських організацій. Від Спілки ветеранів Афганістану області були присутні голова ТОО УСВА В.Місько, заступник ТООУСВА В.Когут, голова Тернопільської міської організації УСВА Р.Храпцьо, голова Тернопільської районної організації УСВА В.Брицький та заступник голови міського обєднання інвалідів Афганістану Б.Литвин. На засіданні йшла відверта розмова про політичну та соціально-економічну ситуацію в  Україні та Тернопільській області. Заступник ТОО УСВА В.Когут розповів присутнім про акцію протесту 20 вересня 2011 року біля Верховної Ради України щодо скасування пільг ветеранам та чорнобильцям, а Б.Литвин загострив увагу при ... Читати дальше »

Переглядів: 567 | Дата: 27.09.2011 | Коментарі (0)

20.09.2011 року члени Тернопільської обласної організації УСВА з Тернополя, Кременця та Гусятина взяли участь в акції протесту біля стін Верховної Ради України з метою недопущення прийняття законопроекту №9127 "Про гарантії держави щодо виконання рішень суду", який фактично відміняє пільги для всіх категорій ветеранів. Перед учасниками акції виступили голова УСВА С. Червонописький, народні депутати України М. Катеринчук, А. Гриценко, Ю. Кармазін, які у своїх промовах підтримали афганців. Тривалий термін керівництво Верховної Ради та народні депутати від Партії Регіонів не реагували на вимоги пікетувальників, а тому після обіду фактично відбувся "штурм" Верховної Ради України, афганці та чорнобильці зламали огорожу, відтіснили міліцейські загони "Беркута" і "Сокола" та підійшли до центральних дверей. Лише після цього лідер фракції Партії Регіонів О. Єфремов вийшов до ветеранів та пообіцяв, що антисоціальний законопроект № 9127 розглядатись не буде. В кабінет міністрів ... Читати дальше »

Переглядів: 571 | Дата: 21.09.2011 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 34 35 36 37 38 ... 42 43 »
Всі матеріали на сайті розміщені для ознайомства без цілей комерційного використання. Copyright www.ter-usva.at.ua Хостинг від uCoz