Навігація

Пошук
Google

Друзі сайту
Українська Спілка ветеранів Афганістану


Розсилка RSS новин з www.ter-usva.at.ua | Вхід 20.05.2024, 06:46

Головна » 2019 » Грудень » 17 » ПРИВІТАЛИ ВОЇНІВ НА ПЕРЕДОВІЙ!
ПРИВІТАЛИ ВОЇНІВ НА ПЕРЕДОВІЙ!
13:48

    6-7 грудня ветерани-афганці Тернопільщини вітали українських воїнів на передовій з Днем Збройних сил України. Голова Тернопільської обласної організації Української Спілки ветеранів Афганістану Сергій Лісовий разом з бойовими побратимами Ігорем Сензіком і Романом Лотецьким та волонтерами з Хмельниччини Миколою і Юрієм доставили три тонни подарунків нашим захисникам : продукти харчування в тому числі 45 відер вареників, медикаменти, засоби особистої гігієни, маскувальні сітки, набори ключів для ремонту техніки, пічку, теплий одяг для воїнів та одяг і іграшки для дитячих будинків-інтернатів, а також багато домашніх смаколиків... Волонтери відвідали військові підрозділи у населених пунктах Щастя, Лисичанськ, Майорське і Зайцево, де відбулися теплі зустрічі з врученням цільової допомоги нашим військовим, а родзинкою стали музичні подарунки від нашого бойового побратима, автора і виконавця військово-патріотичних пісень Романа Лотецького, який вживу під гітару прямо на передовій дав декілька концертів.

          Символічно, що саме у своє професійне свято - День Збройних сил України, наші військові отримали такі чудові подарунки. Правління Тернопільської обласної організації Української Спілки ветеранів Афганістану щиро дякує всім небайдужим, хто долучився до цієї волонтерської місії - Велико-Березовицькій громаді, директору підприємства "Росса" Ковальчуку М.П., Степану Гутору із Золочева з командою волонтерів, тернопільській ГО "Бункер С", Ігорю Бутину, Наталі з Зборова, заслуженому артисту України Святославу Край за вітальні листівки та малюнки від дітей, навчальним закладам Зборівського району та волонтерці Уляні Білик, яка є нашим координатором по збору допомоги українським військовим і провела велику роботу. Окрема подяка нашим бойовим побратимам ветеранам-афганцям Тернопільщини за надану матеріальну допомогу та формування подарунків і погрузку для здійснення волонтерської місії Михайлові Пасічнику, Богдану Штепулі, Любомиру Сагайдаку, Олегу Довгалюку, Володимиру Мирончуку, Михайлу Храпливому, Богдану Меньківу та багатьом іншим.

     Для наших воїнів зараз надзвичайно важливо відчувати підтримку українського народу та знати, що вони там на фронті не забуті. Готовимось до наступних волонтерських місій приурочених до Свята Миколая та Різдвяних свят... СЛАВА УКРАЇНІ ! ГЕРОЯМ СЛАВА !

Переглядів: 277 | Додав: admin-trff | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Всі матеріали на сайті розміщені для ознайомства без цілей комерційного використання. Copyright www.ter-usva.at.ua Хостинг від uCoz