Навігація

Пошук
Google

Друзі сайту
Українська Спілка ветеранів Афганістану


Розсилка RSS новин з www.ter-usva.at.ua | Вхід 02.05.2024, 14:52

Головна » 2019 » Березень » 06

     16 лютого за ініціативи Теребовлянської Спілки ветеранів Афганістану в Струсівській школі-інтернаті відбувся традиційний вже ювілейний X турнір з волейболу на кубок випускника школи воїна-афганця Володимира Денеки, полеглого в Афганістані у бою 6 січні 1981 року, нагородженого орденом Червоної Зірки (посмертно).

     На урочистому відкритті турніру були присутні громадськість та молодь містечка, педагогічний колектив та учні навчальних закладів, ветерани-афганці та учасники АТО. Місцеві священники освятили захід та відправили панахиду в пам'ять про всіх полеглих воїнів.

... Читати дальше »

Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 294 | Дата: 06.03.2019 | Коментарі (0)

     В спортзалі Монастириської загальноосвітньої школи на Тернопільщині за ініціативи районної Спілки ветеранів Афганістану та за підтримки районного відділу у справах сім’ї, молоді і спорту пройшов турнір з настільного тенісу серед навчальних закладів району, присвячений 30-й річниці виведення військ з Афганістану.

     В змаганнях взяли участь шість команд школярів. Юні спортсмени в ході турніру показали високу майстерність та волю до перемоги. Перемогу здобула команда Монастириської ЗОШ, другою стала команда Висоцької ЗОШ, а третє місце завоювала команда Коропецького ліцею-інтернату.

... Читати дальше »

Переглядів: 279 | Дата: 06.03.2019 | Коментарі (0)

     В рамках відзначення в Україні 30-ї річниці виведення військ з Афганістану 13 лютого в Тернопільській обласній бібліотеці для молоді відбулася презентація книги «Відлуння чужої війни». Ця книга – це фотокаталог всіх пам'ятників в області, музеїв, кімнат-музеїв та могил загиблих воїнів в Афганістані. Додатком до каталогу є карта меморіальних місць «Афганський біль Тернопільщини», виготовлена Тернопільською обласною Спілкою ветеранів Афганістану. В урочистій презентації книги-каталогу взяли участь упорядники видання Сергій Грабовий і Людмила Строцень з обласного центру охорони та досліджень пам'яток культурної спадщини, учасник бойових дій в Афганістані Анатолій ... Читати дальше »

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 282 | Дата: 06.03.2019 | Коментарі (0)

     23-24 лютого в смт. Гусятин на Тернопільщині в рамках відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 30-ї річниці виведення військ з Афганістану відбувся традиційний обласний турнір з міні-футболу серед ветеранів пам'яті полеглих земляків на Афганській війні та учасників АТО.

     Перед початком змагань учасники турніру, представники влади відвідали пам'ятник полеглим землякам на Афганській війні та вшанували їх пам'ять хвилиною мовчання, запаленням свічок та молитвою.

    В турнірі ... Читати дальше »

Переглядів: 314 | Дата: 06.03.2019 | Коментарі (0)

     19 лютого у с. Борщівка Лановецького району у ЗОШ І-ІІІ ст. в кімнаті-музеї імені Героя Радянського Союзу Ярослава Горошка було урочисто відкрито та презентовано нову експозицію "Герої Тернопільщини, які загинули, захищаючи незалежність України".

     На відкритті були присутні: голова обласної спілки афганців Лісовий Сергій Євгенович, голова Тернопільської спілки воїнів АТО Харчук Дмитро, заступник голови обласної організації ветеранів афганців Когут Василь Богданович, голова Лановецької районної організації ветеранів Афганістану Довгалюк Олег Васильович, голова Лановецької районної організації воїнів АТО Брек Стефан Федорович, голова Борс ... Читати дальше »

Переглядів: 277 | Дата: 06.03.2019 | Коментарі (0)

15 лютого відбулися урочисті заходи з нагоди 30-ї річниці виведення військ з Афганістану.

Переглядів: 284 | Дата: 06.03.2019 | Коментарі (0)

Всі матеріали на сайті розміщені для ознайомства без цілей комерційного використання. Copyright www.ter-usva.at.ua Хостинг від uCoz