Навігація

Пошук
Google

Друзі сайту
Українська Спілка ветеранів Афганістану


Розсилка RSS новин з www.ter-usva.at.ua | Вхід 19.04.2024, 14:26

Головна » 2019 » Березень » 6 » Відкриття експозиції
Відкриття експозиції
12:23

     19 лютого у с. Борщівка Лановецького району у ЗОШ І-ІІІ ст. в кімнаті-музеї імені Героя Радянського Союзу Ярослава Горошка було урочисто відкрито та презентовано нову експозицію "Герої Тернопільщини, які загинули, захищаючи незалежність України".

     На відкритті були присутні: голова обласної спілки афганців Лісовий Сергій Євгенович, голова Тернопільської спілки воїнів АТО Харчук Дмитро, заступник голови обласної організації ветеранів афганців Когут Василь Богданович, голова Лановецької районної організації ветеранів Афганістану Довгалюк Олег Васильович, голова Лановецької районної організації воїнів АТО Брек Стефан Федорович, голова Борсуківської ОТГ Друзь Іван Володимирович. Дуже хочеться щоб спогади про війну пройшли крізь серця кожного, і ми зрозуміли, що найстрашніше та найбезглуздіше у світі - це війна. Ми повинні пам’ятати тих, хто недожив, недокохав. Перед присутніми ветеранами-афганцями та воїнами АТО виступили учні з концертною програмою, приуроченою до 30-ї річниці виведення військ з Афганістану.

     Від імені Тернопільської обласної організації УСВА виступив голова Лісовий С.Є., який подякував молодому поколінню за привітання ветеранів війни та вшанування пам'яті загиблих.

Переглядів: 277 | Додав: admin-trff | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Всі матеріали на сайті розміщені для ознайомства без цілей комерційного використання. Copyright www.ter-usva.at.ua Хостинг від uCoz