Навігація

Пошук
Google

Друзі сайту
Українська Спілка ветеранів Афганістану


Розсилка RSS новин з www.ter-usva.at.ua | Вхід 19.04.2024, 14:42

Головна » 2019 » Березень » 6 » Турнір в Гусятині
Турнір в Гусятині
12:28

     23-24 лютого в смт. Гусятин на Тернопільщині в рамках відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 30-ї річниці виведення військ з Афганістану відбувся традиційний обласний турнір з міні-футболу серед ветеранів пам'яті полеглих земляків на Афганській війні та учасників АТО.

     Перед початком змагань учасники турніру, представники влади відвідали пам'ятник полеглим землякам на Афганській війні та вшанували їх пам'ять хвилиною мовчання, запаленням свічок та молитвою.

    В турнірі перемогу здобула команда Тернопільської міської організації УСВА, друге місце виборола команда Гусятинської районної організації УСВА, а третьою стала команда Скалатської міської організації УСВА. Голова обласної організації УСВА Сергій Лісовий та голова Гусятинської районної організації УСВА Михайло Храпливий привітали переможців і призерів турніру та вручили командам Кубки, медалі і грамоти.

Переглядів: 314 | Додав: admin-trff | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Всі матеріали на сайті розміщені для ознайомства без цілей комерційного використання. Copyright www.ter-usva.at.ua Хостинг від uCoz