Навігація

Пошук
Google

Друзі сайту
Українська Спілка ветеранів Афганістану


Розсилка RSS новин з www.ter-usva.at.ua | Вхід 20.04.2024, 14:18

Головна » 2019 » Березень » 6 » Турнір пам'яті випускника
Турнір пам'яті випускника
17:04

     16 лютого за ініціативи Теребовлянської Спілки ветеранів Афганістану в Струсівській школі-інтернаті відбувся традиційний вже ювілейний X турнір з волейболу на кубок випускника школи воїна-афганця Володимира Денеки, полеглого в Афганістані у бою 6 січні 1981 року, нагородженого орденом Червоної Зірки (посмертно).

     На урочистому відкритті турніру були присутні громадськість та молодь містечка, педагогічний колектив та учні навчальних закладів, ветерани-афганці та учасники АТО. Місцеві священники освятили захід та відправили панахиду в пам'ять про всіх полеглих воїнів.

     В турнірі взяло участь 4 волейбольні команди. Переможцем стала команда Струсівської ЗОШ імені Степана Будного, призові місця вибороли команди Підгайчицької школи та Струсівської школи-інтернату. Усі команди були відзначені грамотами та комплектами нагород.

     В той же час провели змагання в школі по настільному тенісу та змагання зі стрільби, присвячені 30-й річниці виведення військ з Афганістану. Переможцями змагань стали Остовський Максим (теніс), Вітвіцька Анастасія (стрільба), які теж відзначені нагородами та подарунками.

    Ветерани-афганці подякували директору Струсівської школи-інтернату В.Кирилюк за вагомий особистий внесок у проведення цього традиційного турніру в пам'ять про героя-афганця.

Прикріплення: Картинка 1 · Картинка 2
Переглядів: 293 | Додав: admin-trff | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Всі матеріали на сайті розміщені для ознайомства без цілей комерційного використання. Copyright www.ter-usva.at.ua Хостинг від uCoz