Навігація

Пошук
Google

Друзі сайту
Українська Спілка ветеранів Афганістану


Розсилка RSS новин з www.ter-usva.at.ua | Вхід 01.05.2024, 03:05

Головна » Архив новостей
В понеділок 20 квітня 2015 року в приміщенні Тернопільської обласної організації УСВА відбулося засідання Президії ТОО УСВА. На порядку денному було розглянуто питання участі обласної організації у виборах до місцевих органів влади. На засідання вирішили створити ініціативну групу, в яку увійшли члени Президії: С. Лісовий, В. Когут, Р. Храпцьо, В. Брицький, Л. Сагайдак, О. Корицький, П. Канак, В. Федірко, М. Муха та члени організації: В. Маришев, І. Бабій, В. Лещишин. Було обговорено ряд питань щодо підготовки майбутніх виборів.
Переглядів: 351 | Дата: 24.04.2015 | Коментарі (0)

14 квітня 2015 року в смт. Коропець Монастириського р-ну Тернопільської обл. відбувся 13-й традиційний турнір з футболу серед ветеранів приурочений пам’яті загиблих воїнів – афганців. У турнірі прийняли участь ветерани Козівського, Монастириського, Бережанського, Підгаєцького районів. Під час відкриття турніру було традиційно піднято державний прапор та прозвучав гімн України. Хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих земляків. З вітальним словом з Великодніми святами ветеранів привітали голова Тернопільської обласної організації УСВА Сергій Лісовий, голова Коропецької селищної ради Мельник Володимир. Переможцями турніру стала команда Монастириського району під керівництвом тренера Дмитра Калиняка. Команди були нагороджені кубками, почесними грамотами та пам’ятними призами. Тернопільська обласна організація Української Спілки ветеранів Афганістану висловлює подяку незмінному організатору традиційного турніру Калиняку Дмитру.

Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 394 | Дата: 24.04.2015 | Коментарі (0)

ХРИСТОС ВОСКРЕС - ВОІСТИНУ ВОСКРЕС ! У житті кожного християнина Великдень - свято особливо шановане та величне. Приходить воно з утвердженням справжньої, квітучої та теплої весни і є символом перемоги життя над смертю, добра над злом, світла над пітьмою, віри - над безнадією. Від усього серця бажаємо вам благодаті, добробуту, окриленого настрою, миру, злагоди та душевної величі. Нехай цей Великий День дарує всім вам щастя, здоров’я, любов та непохитну віру в кращий завтрашній день! Правління Тернопільської обласної організації УСВА
Переглядів: 375 | Дата: 09.04.2015 | Коментарі (0)

8 березня 2015 року відбувся традиційний турнір з волейболу в смт. Гусятин присвячений пам'яті загиблого на Афганській війні Кильби Василя із с. Раштівці. Участь у турнірі взяли 6 команд. У напруженій боротьбі перше місце здобула команда із смт. Хоросткова, яка нагороджена кубком, грамотою та м'ячем. Друге місце здобула команда із с. Личківці, третє - команда газокомпресорної станції. Гусятинська районна організація УСВА дякує за допомогу у проведенні турніру ДЮСШ та відділу у справах сім'ї, молоді та спорту райдержадміністрації.
Переглядів: 342 | Дата: 18.03.2015 | Коментарі (0)

28-28 лютого 2015 року в смт. Гусятин відбувся обласний турнір з міні-футболу серед команд ветеранів Афганістану присвячений пам'яті загиблих в Афганській війні. Участь у турнірі взяли команди: Тернопільська обласна організація УСВА, Тернопільська міська організація УСВА, Гусятинська районна організація УСВА, Скалатська міська організація УСВА. Перед початком турніру учасники відвідали пам'ятний знак загиблим на війні в Афганістані, поклали квіти, запалили свічки та помолились. Перше місце в напруженій боротьбі здобула Тернопільська міська організація УСВА, друге місце - Гусятинська районна організація УСВА, третє - Тернопільська обласна оранізація УСВА, четверте - Скалатська міська організація УСВА. Команди нагороджені за перше місце - кубком, грамотою, а гравці грамотами; за друге та третє місця гравці нагороджені грамотами.
Переглядів: 367 | Дата: 18.03.2015 | Коментарі (0)

Старий лозунг часів Великої Вітчизняної війни «Все для фронту, все для перемоги!» і сьогодні надзвичайно актуальний, особливо для тих, кому не байдужа доля і територіальна цілісність України. Ветерани-афганці добре знають що таке війна, втрата бойових побратимів, скалічені душі і серця воїнів, тому першими взялися допомагати воїнам АТО. Не всі ветерани Афганської війни за станом здоров’я можуть брати участь у бойових діях на Донбасі, тому вони активно підтримують волонтерський рух. Правління обласної організації УСВА прийняло рішення зібрати кошти та придбати автомобіль-позашляховик для 79-ї аеромобільної бригади. За місяць зібрали біля трьох тисяч євро та закупили за кордоном позашляховик «Гранд Черокі», який привели в належний стан, поміняли мастила та деякі запчастини. 1 березня 2015 року біл ... Читати дальше »

Переглядів: 455 | Дата: 03.03.2015 | Коментарі (1)

З нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 26-ї річниці виведення військ з Афганістану в парку Національного відродження біля меморіального комплексу загиблих на війні в Афганістані відбувся мітинг-реквієм за участі керівництва області, громадськості, ветеранів-афганців, учасників миротворчих операцій, військовослужбовців Тернопільського гарнізону, учасників АТО та молоді. Перед присутніми виступили виконувач обов’язків голови ОДА Крисак І.Б., заступник голови обласної ради Тарашевський С.В., міський голова Надал С.В., народний депутат Барна С., голова обласної організації УСВА Лісовий С.Є., голова міської організації УСВА Храпцьо Р.І., обласний військовий комісар Катинський В.М. Наставник Свято-Троїцького духовного центру ім. Д.Галицького отець Анатолій Зін ... Читати дальше »

Переглядів: 400 | Дата: 18.02.2015 | Коментарі (0)

14 лютого 2015 року на базі Струсівської школи-інтернату Теребовлянського району пройшов VІ районний волейбольний турнір на кубок імені Володимира Денеки – випускника школи-інтернату, який загинув в Афганістані. Цьогорічні змагання заклад присвятив річницям виводу військ з Афганістану, Революції Гідності, пам’яті героїв Небесної Сотні та полеглим воїнам в зоні АТО. На захід прибули ветерани війни в Афганістані, рідна сестра Володимира Денеки. Урочиста частина розпочалась біля меморіальної дошки В.Денеці, де хвилиною мовчання було вшановано пам’ять про загиблих. Далі усі перемістились до спортивного залу. Школярі виступили із цікавою літературно-музичною композицією, створеною заступником директора з виховної роботи Брантюк М.Г. та педагогом-організатором Кокітко І.С. Чудове виконання пісень Ярославою Гречаник, Анастасією Скасків, Максимом Скасківим, Анжелікою Радомською. Хвилюючі танцювальні композиції. Проникливі віршовані рядки, у які школярі вкладали душу. Патріотичний дух просто ви ... Читати дальше »
Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 604 | Дата: 17.02.2015 | Коментарі (0)

В рамках відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 26-ї річниці виведення військ з Афганістану в палаці культури «Березіль» імені Леся Курбаса у Тернополі 11 лютого відбувся благодійний концерт пам’яті полеглих на афганській війні та в зоні АТО, в якому взяли участь народно-аматорський колектив військово-патріотичної пісні гурт «Долг», гурт воїнів-афганців «Інтерконтингент» та виконавець патріотичних пісень Роман Лотецький. В концертному залі прозвучали пісні про війну в Афганістані, про матерів, які чекають синів з війни, про військову дружбу та бойове братерство, а Роман Лотецький виконав свої пісні про любов до Вітчизни, які написав після поїздки в зону АТО. Перед присутніми виступив начальник управління культури міської ради Олександр Смик, який подякував ветеранам-афганцям за їх активну громадянську позицію, мужність проявлену під час революції Гідності та активну підтримку волонтерського руху по допомозі воїнам АТО. Під час благодійного концерт ... Читати дальше »
Переглядів: 334 | Дата: 17.02.2015 | Коментарі (0)

11 лютого 2015 року відбулося засідання правління Тернопільської обласної організації УСВА, на якому розглянуто питання ротації в у зв'язку із виборами нового голови Тернопільського міського об'єднання інвалідів війни в Афганістані Корицького О.Т., підготовка до відзначення 26-ї річниці виведення військ з Афганістану та Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав, заслухано звіт голів районних організацій УСВА по цьому питанню, заслухано інформацію про лікування в Заліщицькому госпіталі для ветеранів війни та Київському госпіталі "Лісова Поляна", прийнято рішення про збір коштів для закупки автомобіля воїнам АТО.
Переглядів: 381 | Дата: 13.02.2015 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 22 23 24 25 26 ... 42 43 »
Всі матеріали на сайті розміщені для ознайомства без цілей комерційного використання. Copyright www.ter-usva.at.ua Хостинг від uCoz