Навігація

Пошук
Google

Друзі сайту
Українська Спілка ветеранів Афганістану


Розсилка RSS новин з www.ter-usva.at.ua | Вхід 20.05.2024, 06:21

Головна » 2019 » Грудень » 30 » ВСЕУКРАЇНСЬКА ВЕТЕРАНСЬКА ПРОТЕСТНА АКЦІЯ У КИЄВІ
ВСЕУКРАЇНСЬКА ВЕТЕРАНСЬКА ПРОТЕСТНА АКЦІЯ У КИЄВІ
12:36

     18 грудня у Києві відбулася Всеукраїнська ветеранська протестна акція перед Офісом Президента України, в якій взяла участь делегація у складі 52 ветеранів-афганців Тернопільщини з Тернопільського міського об'єднання інвалідів Афганістану, Зборівського, Гусятинського, Теребовлянського, Тернопільського і Шумського районів.

     Основні вимоги акції ветеранів - зустріч керівництва УСВА та голів обласних Спілок з Президентом України щодо вирішення невідкладних ветеранських питань, відставка Міністра у справах ветеранів України та Міністра соціальної політики України, відміна монетизації пільг або розробка нового механізму його запровадження, поновлення пільг для родин загиблих, забезпечення житлом ветеранів війни, запровадження державного медичного страхування для ветеранів війни та інші питання.

     В ході акції відбулася зустріч голови УСВА С. Червонописького і його заступників з заступником глави Офісу Президента України, заступником Міністра у справах ветеранів України та заступником Міністра соціальної політики України, в ході якої обговорено вимоги ветеранів.

     Прийнято рішення в найближчі терміни провести зустріч активу УСВА і голів обласних організацій УСВА з Президентом України та профільними Міністрами для прийняття конкретних рішень щодо вимог ветеранів.

Переглядів: 201 | Додав: admin-trff | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Всі матеріали на сайті розміщені для ознайомства без цілей комерційного використання. Copyright www.ter-usva.at.ua Хостинг від uCoz