Навігація

Пошук
Google

Друзі сайту
Українська Спілка ветеранів Афганістану


Розсилка RSS новин з www.ter-usva.at.ua | Вхід 09.05.2024, 17:43

Головна » 2019 » Грудень » 30

     25 грудня Тернопільська обласна організація УСВА провела акцію "Запали свічку пам'яті за полеглими воїнами в Афганістані" в місті Тернополі та у всіх районах області, приурочену до 40-ї річниці вводу військ в Афганістан і початку довготривалої війни. Рівно о 15.00 ветерани-афганці зібралися біля всіх пам'ятників, розташованих на території області і молитвою, запаленням свічок та покладанням квітів вшанували пам'ять полеглих бойових побратимів та тих, що померли вже в мирний час, внаслідок поранень і захворювань.

    Пам'ятаєм про полеглих, не забуваєм про живих !

Переглядів: 171 | Дата: 30.12.2019 | Коментарі (0)

     18 грудня у Києві відбулася Всеукраїнська ветеранська протестна акція перед Офісом Президента України, в якій взяла участь делегація у складі 52 ветеранів-афганців Тернопільщини з Тернопільського міського об'єднання інвалідів Афганістану, Зборівського, Гусятинського, Теребовлянського, Тернопільського і Шумського районів.

     Основні вимоги акції ветеранів - зустріч керівництва УСВА та голів обласних Спілок з Президентом України щодо вирішення невідкладних ветеранських питань, відставка Міністра у справах ветеранів України та Міністра соціальної політики України, відміна монетизації пільг або розробка н ... Читати дальше »

Переглядів: 198 | Дата: 30.12.2019 | Коментарі (0)

Всі матеріали на сайті розміщені для ознайомства без цілей комерційного використання. Copyright www.ter-usva.at.ua Хостинг від uCoz