Навігація

Пошук
Google

Друзі сайту
Українська Спілка ветеранів Афганістану


Розсилка RSS новин з www.ter-usva.at.ua | Вхід 20.05.2024, 13:10

Головна » 2019 » Травень » 10 » Великодні подарунки українським військовим
Великодні подарунки українським військовим
12:57

     24-26 квітня голова Тернопільської обласної організації УСВА Сергій Лісовий разом з членами Правління організації Ігорем Сендзіком і Сергієм Ліпяніним перебували в зоні проведення ООС з волонтерською місією.          Ветерани-афганці доставили на фронт три тонни вантажу, серед якого продукти харчування, засоби особистої гігієни, медикаменти та інші речі. Маскувальні сітки, які передали воїнам, сплели учні загальноосвітніх шкіл Зборівського району.

     Волонтери відвідали земляків воїнів артдивізіону 44-ї артбригади в Попасній та місцеву школу, передали медикаменти та медичне обладнання у військовий госпіталь у містечку Часів Яр, побували у військових підрозділах на Світлодарській дузі, відвідали КП "Майорське", Зайцеве і Мар'їнку. Смаколики до Великодніх свят були доставлені вчасно, серед яких запашні пасочки і ковбасочки, шинка і хрін, печиво і домашні консервації.

     Як відзначив голова Тернопільської обласної організації Сергій Лісовий, ми хочемо, щоб наші захисники знали, що народ України з ними, і цей невеличкий подарунок до Великодніх свят від щирого серця!

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 234 | Додав: admin-trff | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Всі матеріали на сайті розміщені для ознайомства без цілей комерційного використання. Copyright www.ter-usva.at.ua Хостинг від uCoz