Навігація

Пошук
Google

Друзі сайту
Українська Спілка ветеранів Афганістану


Розсилка RSS новин з www.ter-usva.at.ua | Вхід 09.05.2024, 19:58

Головна » 2019 » Травень » 10

     8 травня в м. Кременець на Тернопільщині пройшли урочисті заходи з нагоди 20-ї річниці створення районної Спілки ветеранів Афганістану.

     В районній держадміністрації відбувся круглий стіл за участі керівників району, голови обласної організації УСВА Сергія Лісового та активу районної Спілки. Обговорено питання медичного і житлового забезпечення, пільгового проїзду, надання всебічної підтримки ветеранської організації.

     Керівництвом району прийнято протокольне рішення про негайне вирішення всіх проблем, які були озв ... Читати дальше »

Переглядів: 236 | Дата: 10.05.2019 | Коментарі (0)

     8 травня у Тернополі в Старому парку біля скульптурної композиції "Материнський поклик" пройшли урочисті заходи з нагоди Дня пам'яті та примирення і перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, в яких активну участь взяли ветерани-афганці обласної організації УСВА.

    По завершенні молебня, вшанування полеглих українців та військового салюту відбулося покладання квітів до могил полеглих героїв, що загинули у 1944-у році при визволенні міста Тернополя від німецько-фашистських загарбників. Продовжились заходи на Микулинецькому кладовищі біля меморіального комплексу в пам'ять про полеглих воїні ... Читати дальше »

Переглядів: 233 | Дата: 10.05.2019 | Коментарі (0)

     24-26 квітня голова Тернопільської обласної організації УСВА Сергій Лісовий разом з членами Правління організації Ігорем Сендзіком і Сергієм Ліпяніним перебували в зоні проведення ООС з волонтерською місією.          Ветерани-афганці доставили на фронт три тонни вантажу, серед якого продукти харчування, засоби особистої гігієни, медикаменти та інші речі. Маскувальні сітки, які передали воїнам, сплели учні загальноосвітніх шкіл Зборівського району.

     Волонтери відвідали земляків воїнів артдивізіону 44-ї артбригади в Попасній та місцеву школу, передали медикаменти та медичне обладн ... Читати дальше »

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 229 | Дата: 10.05.2019 | Коментарі (0)

Всі матеріали на сайті розміщені для ознайомства без цілей комерційного використання. Copyright www.ter-usva.at.ua Хостинг від uCoz