Навігація

Пошук
Google

Друзі сайту
Українська Спілка ветеранів Афганістану


Розсилка RSS новин з www.ter-usva.at.ua | Вхід 19.05.2024, 17:13

Головна » 2020 » Жовтень » 7 » ВШАНУВАЛИ ПАМ'ЯТЬ ГЕРОЯ - ДЕСАНТНИКА
ВШАНУВАЛИ ПАМ'ЯТЬ ГЕРОЯ - ДЕСАНТНИКА
11:34

   26 вересня на стадіоні смт. Велика Березовиця що на Тернопільщині завершився турнір з міні-футболу пам'яті "кіборга" старшого сержанта 80-ї окремої аеромобільної бригади Івана Вітишина, який героїчно загинув 21 січня 2015 року в останній день оборони Донецького аеропорту.

   Вшановуючи пам'ять мужнього земляка Тернопільська обласна організація Української Спілки ветеранів Афганістану стала ініціатором та організатором турніру за підтримки Великоберезовицької селищної ради і політичної партії "Європейська солідарність". Участь в змаганнях взяли 12 команд, матчі пройшли у безкомпромісній та запеклій боротьбі. Переможцем турніру стала команда ФК "Острів" яка у фінальному матчі здобула перемогу 2:0 над командою Тернопільської міської ради.

Перед урочистим нагородженням команд учасники турніру хвилиною мовчання вшанували пам'ять всіх полеглих воїнів та курсантів, що загинули під час тренувальних польотів в Харківській області. Мати полеглого українського героя Івана Вітишина - Марія Володимирівна щиро подякувала організаторам та учасникам турніру за світлу пам'ять про її сина і всіх героїв, що загинули за незалежність та суверенітет України.

   Голова Тернопільської обласної організації Української Спілки ветеранів Афганістану Сергій Лісовий подякував всім учасникам турніру та тим хто долучився до його проведення і вручив переможцям та призерам турніру Кубки, медалі, грамоти, кращим гравцям статуетки.

Переглядів: 222 | Додав: admin-trff | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Всі матеріали на сайті розміщені для ознайомства без цілей комерційного використання. Copyright www.ter-usva.at.ua Хостинг від uCoz