Навігація

Пошук
Google

Друзі сайту
Українська Спілка ветеранів Афганістану


Розсилка RSS новин з www.ter-usva.at.ua | Вхід 26.04.2024, 19:23

Головна » 2020 » Січень » 29 » ВШАНУВАЛИ ПАМ'ЯТЬ ГЕРОЯ
ВШАНУВАЛИ ПАМ'ЯТЬ ГЕРОЯ
00:48

     У районному центрі Заліщики на Тернопільщині завершився 33-й традиційний зимовий турнір з міні-футболу, присвячений пам'яті полеглого в Афганістані в березні 1980 року воїна Валерія Луб'янського, участь в якому взяли 14 команд з Тернопільської і Чернівецької областей. Варто відзначити, що ці змагання проводяться з ініціативи районної Спілки ветеранів Афганістану та за підтримки і сприяння міської ради, відділу з питань освіти, молоді і спорту та районної федерації футболу.

     Перед початком турніру всі присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблого героя. У напруженій, безкомпромісній та цікавій боротьбі перемогу у турнірі здобула команда "Батьківщина" з м. Заліщики, призерами змагань стали команди "Прогрес" з с. Добрівляни та "Маяк" з с. Поділля. Переможців турніру відзначили Кубком імені Валерія Луб'янського та грошовою премією, призери отримали малі кубки і грамоти, також окремо відзначені кращі гравці.

     40 років пройшло з того часу, коли молодий воїн з Заліщиків Валерій Луб'янський героїчно загинув на війні в Афганістані, але пам'ять про нього збереглася у його земляків.

     Ветерани-афганці Тернопільщини висловлюють щиру подяку організаторам турніру Заліщицькій міській раді, відділу з питань освіти, молоді і спорту, РК ФСТ "Колос" та осередку олімпійського руху в районі за пам'ять про бойового побратима та прекрасну організацію змагання.

Переглядів: 195 | Додав: admin-trff | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Всі матеріали на сайті розміщені для ознайомства без цілей комерційного використання. Copyright www.ter-usva.at.ua Хостинг від uCoz