Навігація

Пошук
Google

Друзі сайту
Українська Спілка ветеранів Афганістану


Розсилка RSS новин з www.ter-usva.at.ua | Вхід 27.04.2024, 01:54

Головна » 2020 » Лютий » 1 » Відкриття пам'ятника у Борщові
Відкриття пам'ятника у Борщові
18:53

     В сквері Борщева відбудеться відкриття пам’ятника воїнам-«афганцям».

     Під керівництвом першого заступника голови райдержадміністрації Віктора Голубця відбулося засідання організаційного комітету з підготовки та відзначення в Борщівському районі на Тернопільщині 31-ї річниці виведення військ з Афганістану та Дня вшанування учасників бойових дій на територій інших держав.

     У засіданні взяли участь представники органів місцевого самоврядування, правоохоронних органів, культури, освіти району, керівники громадських організацій воїнів-«афганців». Учасники засідання обговорили заходи в районі, які заплановані на 14-15 лютого; домовлено про забезпечення охорони громадського порядку під час проведення урочистих заходів, пов’язаних із пам’ятною датою та відкриттям пам’ятника «афганцям».      Перший заступник голови районної державної адміністрації Віктор Голубець доручив запросити на захід працівників Борщівського районного військового комісаріату, голів громадських організацій, організувати покладання квітів та лампадок до підніжжя пам’ятника воїнам-«афганцям» та меморіалу Слави. 

    Заступник голови райдержадміністрації Олександр Степовий доручив забезпечити участь священиків різних конфесій, встановити озвучення, висвітлити про хід підготовки та проведення заходів в засобах масової інформації.

     Голова громадської організації воїнів-«афганців» Ярослав Струтинський звернувся до органів виконавчої влади з проханням посприяти у забезпечені транспортом для відвідування батьків загиблих побратимів в Кривчі, Устю та Шупарці. У ході засідання вирішено також організувати подібні заходи в об’єднаних територіальних громадах району про що буде обговорено на засіданні колегії райдержадміністрації.

Переглядів: 256 | Додав: admin-trff | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Всі матеріали на сайті розміщені для ознайомства без цілей комерційного використання. Copyright www.ter-usva.at.ua Хостинг від uCoz