Навігація

Пошук
Google

Друзі сайту
Українська Спілка ветеранів Афганістану


Розсилка RSS новин з www.ter-usva.at.ua | Вхід 16.05.2024, 21:13

Головна » 2019 » Лютий » 1 » Розпорядження голови Тернопільської ОДА
Розпорядження голови Тернопільської ОДА
14:06

РОЗПОРЯДЖЕННЯ від 22 грудня 2018 року № 953-од

Про вшанування у 2019 році в області учасників бойових дій на території інших держав

На виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 5 грудня 2018 р. № 999-р „Про заходи з підготовки та відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав” :

1. Утворити організаційний комітет з підготовки та відзначення у 2019 році в області Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав у складі згідно з додатком.

2. Затвердити заходи з підготовки та відзначення у 2019 році в області Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав (далі - заходи), що додаються.

3. Структурним підрозділам обласної державної адміністрації, районним державним адміністраціям, виконавчим комітетам міських рад міст обласного значення забезпечити виконання заходів, затверджених цим розпорядженням, та про проведену роботу інформувати управління з питань внутрішньої політики, релігій та національностей обласної державної адміністрації до 25 листопада 2019 року.

4. Управлінню з питань внутрішньої політики, релігій та національностей обласної державної адміністрації забезпечити координацію роботи та узагальнення матеріалів щодо реалізації заходів і про виконання розпорядження інформувати обласну державну адміністрацію до 10 грудня 2019 року.

5. Контроль за виконанням розпорядження доручити заступникові голови обласної державної адміністрації Юрію Юрику.

Голова адміністрації Степан БАРНА

Переглядів: 280 | Додав: admin-trff | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Всі матеріали на сайті розміщені для ознайомства без цілей комерційного використання. Copyright www.ter-usva.at.ua Хостинг від uCoz