Навігація

Пошук
Google

Друзі сайту
Українська Спілка ветеранів Афганістану


Розсилка RSS новин з www.ter-usva.at.ua | Вхід 29.04.2024, 18:52

Головна » 2018 » Січень » 26 » Різдвяні подарунки українській армії
Різдвяні подарунки українській армії
15:21

 Делегація тернопільських афганців на чолі з головою Тернопільської обласної організації УСВА Сергієм Лісовим та головою Монастириської районної організації УСВА Ігорем Сендзіком з різдвяними подарунками відвідали українських бійців в зоні АТО. До збору продуктів харчування та засобів гігієни для українських військових найактивніше долучились ветерани-афганці з Теребовлянського, Зборівського, Шумського, Бережанського, Борщівського, Збаразького, Гусятинського районів та міста Тернополя. Учні та педагогічний колектив Гримайлівської загальноосвітньої школи підготували солодкі подарунки і малюнки нашим воїнам.

 Ветерани-афганці Тернопільщини відвідали позиції 128 бригади Добровольчого українського корпусу та підрозділ «Евакуація - 200» цивільно-військового співробітництва Збройних Сил України, побувавши в Краматорську, Авдіївці, Констянтинівці і Гірняку. Також ветерани-афганці доставили дитячий зимовий одяг для будинків-інтернатів, що знаходяться в прифронтовій зоні.

  Загалом дві тонни подарунків саме на різдвяні свята доставлені на передову, за які щиро подякували українські воїни ветеранам-афганцям Тернопільщини.

Переглядів: 223 | Додав: admin-trff | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Всі матеріали на сайті розміщені для ознайомства без цілей комерційного використання. Copyright www.ter-usva.at.ua Хостинг від uCoz