Навігація

Пошук
Google

Друзі сайту
Українська Спілка ветеранів Афганістану


Розсилка RSS новин з www.ter-usva.at.ua | Вхід 07.05.2024, 10:03

Головна » 2021 » Березень » 22 » Поїздка на схід України
Поїздка на схід України
21:05

    5-7 березня голова Тернопільськоі обласної організації УСВА Сергій Лісовий разом з головою спілки волонтерів Тернопільської області Гушоватим Михайлом, волонтерами Ференсом Анатолієм, Репетою Олегом відвезли на схід України військовослужбовцям, які знаходяться в зоні ООС двома автомобілями біля трьох тонн грузу вкрай необхідних військовим і в тому числі двигун першої комплексності для автомобіля ГАЗ-66. Також передали нові автомобільні шини. Волонтери проїхали шлях передовими позиціями від Мар’їнки до Станиці Луганської.

Велика подяка Великогаївській громаді Тернопільського району від військових за надану допомогу та всім небайдужим людям, які долучилися до поїздки.

Наступна поїздка нашої організації разом із спілкою волонтерів Тернопільської області планується на кінець березня - початок квітня, для якої вже придбаний двигун на автомобіль бус Мерседес Бенц, який ми передавали для підрозділу «Евакуація-200». Старий двигун повністю вийшов з ладу,а робота автомобіля вкрай необхідна для подальшої роботи. 

Переглядів: 165 | Додав: admin-trff | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Всі матеріали на сайті розміщені для ознайомства без цілей комерційного використання. Copyright www.ter-usva.at.ua Хостинг від uCoz