Навігація

Пошук
Google

Друзі сайту
Українська Спілка ветеранів Афганістану


Розсилка RSS новин з www.ter-usva.at.ua | Вхід 14.05.2024, 13:02

Головна » 2022 » Січень » 10

6 січня бойові побратими з Теребовлянської Спілки ветеранів Афганістану в селищі Ладичин на Тернопільщині вшанували пам'ять воїна Денеки Володимира Миколайовича, який героїчно загинув в бою 6 січня 1981 року в Афганістані, прикриваючи друзів підірвався на міні, посмертно нагороджений орденом Червоної Зірки. Спільною молитвою, запаленням лампадок та покладанням квітів ветерани-афганці віддали шану полеглому герою. Пройшов 41 рік з дня його загибелі, але кожного року в цей час на могилі Володимира Денеки збираються бойові побратими, односільчани, родина, друзі, які свято бережуть пам'ять про мужнього воїна, що з честю виконав свій військовий обов'язок. Пам'ять про нього увічнена меморіальною дошкою на ... Читати дальше »

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 144 | Дата: 10.01.2022 | Коментарі (0)

1 січня голова Тернопільської обласної Спілки ветеранів Афганістану Сергій Лісовий, його заступник Василь Когут та голова міської організації УСВА Роман Храпцьо відвідали батька полеглого у 1986 році в Афганістані офіцера Тараса Протасевича - Любомира Васильовича Протасевича і привітали його з 85 - річним ювілеєм, вручивши йому подарунки. Незважаючи на свій поважний вік та хвороби, що його постійно переслідують, Любомир Васильович тримається молодчиною, його і дальше цікавлять проблеми ветеранського руху. Разом з ним і його сином Василем обговорили питання його подальшого лікування. В дружній розмові згадали і пом'янули його покійну дружину Габріеллу Миколаївну, яка довгий час була головою комітету сімей загиблих при об ... Читати дальше »

Переглядів: 160 | Дата: 10.01.2022 | Коментарі (0)

Всі матеріали на сайті розміщені для ознайомства без цілей комерційного використання. Copyright www.ter-usva.at.ua Хостинг від uCoz