Навігація

Пошук
Google

Друзі сайту
Українська Спілка ветеранів Афганістану


Розсилка RSS новин з www.ter-usva.at.ua | Вхід 12.05.2024, 13:57

Головна » 2021 » Травень » 15

8 травня у Тернополі в парку Слави провели урочисті заходи з нагоди Дня пам'яті та примирення і Дня Перемоги над нацизмом, в яких активну участь взяли ветерани-афганці, військовослужбовці, громадськість. Присутні спільною молитвою, хвилиною мовчання, запаленням лампадок та покладанням квітів вшанували всіх полеглих воїнів та жертв війни, в тому числі і на Микулинецькому кладовищі відбулися пам'ятні заходи біля меморіального комлексу жерт ІІ Світової війни. Голова Тернопільської обласної Спілки ветеранів Афганістану Сергій Лісовий разом з ветеранами-афганцями відвідали могили полеглих та померлих бойових побратимів на цьому кладовищі - майора медичної служби 128-ї гірсько-штурмової бригади Михайла Стасіва, як ... Читати дальше »

Переглядів: 180 | Дата: 15.05.2021 | Коментарі (0)

26 квітня у Тернополі відбулися урочисті заходи з нагоди 35-ї річниці Чорнобильської катастрофи в якій взяли участь голова Тернопільської обласної організації Української Спілки ветеранів Афганістану Сергій Лісовий з ветеранами-афганцями міста, серед яких були і ті, що активно приймали участь у ліквідації цієї техногенної аварії. Спільною молитвою, запаленням свічок та покладанням квітів вшанували героїв-чорнобильців біля меморіального комплексу в пам'ять про цю трагедію.

Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 137 | Дата: 15.05.2021 | Коментарі (0)

12 квітня 2021 року відбулося чергове засідання Правління Тернопільської обласної Спілки ветеранів Афганістану, на якому розглянуто питання про роботу організації в умовах реформування області та поділу на три райони і територіальні громади, про порушення Кабінетом Міністрів України щодо виплат одноразової щорічної грошової допомоги ветеранам війни до 5 травня та інші організаційні питання. Прийнято рішення провести загальні збори ветеранів-афганців у 3 районах області (Тернопільському, Чортківському і Кременецькому) до 1 червня цього року щодо керівних органів в організаціях цих об'єднаних районів, засуджено дії Кабінету Міністрів України щодо обмеження у виплатах щорічної одноразової грошової допомоги ветеранам війни.

Переглядів: 130 | Дата: 15.05.2021 | Коментарі (0)

  7-8 квітня 2021 року волонтерська група з Тернопільщини очолювана головою обласної Спілки ветеранів Афганістану Сергієм Лісовим та головою обласної організації "Волонтери Тернопільщини" Михайлом Гушоватим перебувала на сході України з допомогою для наших воїнів. Саме на свято Благовіщення дорогоцінний вантаж доставлено нашим захисникам, серед яких двигун до військового автомобіля, продукти харчування, засоби особистої гігієни, маскувальні сітки, сокири-колуни, солодкі смаколики, сигарети та багато інших вкрай необхідних речей, що вкрай необхідні на фронті. Висловлюємо щиру подяку за допомогу Великогаївській та Заліщицькій територіальним громадам, волонтерам з Золочова, Гусятина, Уляні Білик з З ... Читати дальше »

Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 115 | Дата: 15.05.2021 | Коментарі (0)

9 березня 2021 року голова Тернопільської обласної організації УСВА Сергій Лісовий, його заступник Василь Когут та голова ревізійної комісії ТОО УСВА Богдан Градишин взяли участь в урочистих заходах у Тернополі з нагоди Шевченківських днів та 207-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка. Спільною молитвою, театралізованим дійством і покладанням квітів до підніжжя пам'ятника вшанували Великого Кобзаря.

Переглядів: 127 | Дата: 15.05.2021 | Коментарі (0)

Всі матеріали на сайті розміщені для ознайомства без цілей комерційного використання. Copyright www.ter-usva.at.ua Хостинг від uCoz