Навігація

Пошук
Google

Друзі сайту
Українська Спілка ветеранів Афганістану


Розсилка RSS новин з www.ter-usva.at.ua | Вхід 10.05.2024, 18:44

Головна » 2020 » Вересень » 08

2 вересня у Тернополі з нагоди 75-ї річниці закінчення Другої Світової війни відбулися пам'ятні заходи в парку Слави. В умовах карантину керівники області та міста, представники громадських ветеранських організацій та священнослужителі на місці поховання загиблих воїнів при звільненні Тернополя провели поминальні заходи. Спільною молитвою та покладанням квітів присутні вшанували пам'ять всіх полеглих воїнів і жертв Другої Світової війни.

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 167 | Дата: 08.09.2020 | Коментарі (0)

   29 серпня у День пам'яті Героїв в Тернополі вшанували пам'ять полеглих українських воїнів у боротьбі за незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України. Ветерани-афганці взяли участь в поминальних заходах, загальноукраїнській хвилині мовчання і акції "Дзвін пам'яті" та відвідали могилу ветерана Афганської війни, майора - медика 128 гірсько-піхотної бригади Михайла Стасіва, який спасав українських воїнів в зоні АТО, але себе не вберіг, хвилиною мовчання, запаленням лампадки, молитвою та покладанням квітів вшанували пам'ять мужнього офіцера.
   Герої не вмирають, а залишаються навіки в нашій пам'яті !

Переглядів: 137 | Дата: 08.09.2020 | Коментарі (0)

Всі матеріали на сайті розміщені для ознайомства без цілей комерційного використання. Copyright www.ter-usva.at.ua Хостинг від uCoz