Навігація

Пошук
Google

Друзі сайту
Українська Спілка ветеранів Афганістану


Розсилка RSS новин з www.ter-usva.at.ua | Вхід 10.05.2024, 09:53

Головна » 2020 » Серпень » 21

    Напередодні дня пам`яті захисника Вітчизни відбувається велопробіг Ужгород-Маріуполь, в якому приймають участь ветерани афганської та російсько-Української війни. У Тернополі відбулася зустріч з хлопцями біля пам`ятного знаку загиблих «Воїнів» за волю України та загиблих наших земляків в Афганістані. Відбулася загальна молитва та покладені квіти. Марш завершиться у Маріуполі 29 серпня. За цей час вони подолають дистанцію 1800 кілометрів .

Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 157 | Дата: 21.08.2020 | Коментарі (0)

      17 серпня у Тернополі напередодні відначення Дня пам'яті полеглих захисників України у російсько-українській війні з ініціативи Тернопільської обласної організації Української Спілки ветеранів Афганістану та за підтримки фабрики ковальства "Віго" в пам'ять про мужнього офіцера-медика, майора медичної служби 128 гірсько-піхотної бригади МИХАЙЛА СТАСІВ на фасаді поліклініки по вул. Острозького встановлено ковану підставку для свічок та квітів біля меморіальної дошки, присвяченої герою. Тернопільська обласна Спілка ветеранів Афганістану висловлює щиру подяку директору приватного підприємства фабрика ковальства "Віго" Блаженко Роману Івановичу за благодійну допомогу ... Читати дальше »

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 152 | Дата: 21.08.2020 | Коментарі (0)

Всі матеріали на сайті розміщені для ознайомства без цілей комерційного використання. Copyright www.ter-usva.at.ua Хостинг від uCoz