Навігація

Пошук
Google

Друзі сайту
Українська Спілка ветеранів Афганістану


Розсилка RSS новин з www.ter-usva.at.ua | Вхід 10.05.2024, 13:41

Головна » 2020 » Липень » 22

16-17 липня волонтерська група Тернопільської обласної  Спілки ветеранів Афганістану очолювана головою організації Сергієм Лісовим та членом правління Сергієм Ліпяніним спільно з керівником благодійного фонду "Пам'ять і любов" Андрієм Савчук та керівником козацько-десантного екологічного осередку Володимиром Мосейко доставила в зону проведення ООС у підрозділи 93-ї та 44-ї бригад три тонни волонтерської допомоги, а саме продукти харчування домашнього виробництва, свіжі овочі, мінеральну воду, маскувальні сітки, сокири-колуни, набори ключів для ремонту техніки, ударні електродрелі для облаштування бліндажів, одяг для дітей дитячих будинків Донбасу та інше вкрай необхідне майно. У військових підрозділах тепло зустрічали ветеранів-афганців та щиро дякували за подарунки. Як відзначив голова обласної організації УСВА С. Лісовий: "Ми самі колись пройшли вогненними дорогами та стежками війни і добре розумієм ... Читати дальше »

Переглядів: 181 | Дата: 22.07.2020 | Коментарі (0)

      У неділю 12 липня 2020 року в с. Старі Петликівці Бучацького району  з ініціативи районної Спілки ветеранів Афганістану відбувся традиційний турнір з футболу пам'яті загиблих воїнів-афганців та воїнів АТО.

     У турнірі прийняли участь чотири команди. За звичаєм відбулося офіційне відкриття та прозвучав гімн України з підняттям Державного прапора. З вітальними словами виступили голова районної ради Віталій Фрояк та голова ТОО УСВА Сергій Лісовий, які подякували учасникам турніру за  пам'ять про земляків, які загинули а Афганістані та російсько-українській війні на сході України, побажавши гравцям чесної та безкомпромісної боротьби.

     За підсумками турніру перше місце завоювала команда с. Стар ... Читати дальше »

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 169 | Дата: 22.07.2020 | Коментарі (0)

      11 липня 2020 року голова ТОО УСВА Лісовий Сергій разом з головою ТМО УСВА Храпцьо Романом перебували у м. Кременець, де відбулася зустріч з головою Кременецької РДА Ясіновським Василем Андрійовичем, його заступником Хортиком Василем Володимировичем та головою Кременецької районної організації УСВА Трачуком Ігорем, його заступниками Петриком Василем і Тимошенко Валерієм.

     На цій зустрічі обговорили питання співпраці РДА з РО УСВА, а саме фінансування статутної діяльності організації, перекриття даху організації , оновлення житлової комісії для подальшої можливості отримання коштів афганцями району для придбання житла та інше.

Переглядів: 192 | Дата: 22.07.2020 | Коментарі (0)

Всі матеріали на сайті розміщені для ознайомства без цілей комерційного використання. Copyright www.ter-usva.at.ua Хостинг від uCoz