Навігація

Пошук
Google

Друзі сайту
Українська Спілка ветеранів Афганістану


Розсилка RSS новин з www.ter-usva.at.ua | Вхід 10.05.2024, 19:28

Головна » 2020 » Березень » 20

13 березня у Тернопільському технічному ліцеї відбувся традиційний відкритий чемпіонат серед школярів міста з армспорту, присвячений пам’яті воїна-«афганця» Євгена Богача.

Організаторами виступили директор Тернопільського технічного ліцею Юлія Марусина, голова Тернопільської міської організації Української Спілки ветеранів Афганістану Роман Храпцьо, учитель фізичного виховання Ігор Карпик. Головним суддею змагань був головний секретар Тернопільської федерації армспорту Ігор Лисий, а допомагав проводити турнір майстер спорту, багаторазовий призер чемпіонатів світу з армспорту Вадим Стецюк, який на завершення заходу дав майстер-клас для учнів. У змаганнях взяли ... Читати дальше »

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 208 | Дата: 20.03.2020 | Коментарі (0)

27 лютого на базі ДНЗ "Чортківське ВПУ" що на Тернопільщині відбулися стрілецькі змагання з пневматичної гвинтівки серед юнаків і дівчат, присвячені 31-й річниці виведення військ з Афганістану на Кубок Тернопільської обласної організації УСВА. Організатором турніру став викладач допризовної підготовки навчального закладу, учасник бойових дій в Афганістані Михайло Чорній за підтримки Чортківської районної та Тернопільської обласної Спілки ветеранів Афганістану. Перед початком змагань ветерани-афганці та учасники турніру відвідали пам'ятник полеглим воїнам в Афганістані у м. Чортків, помолились, запалили лампадки та поклали квіти. Учасники змагання показали відмінний військовий вишкіл та на пра ... Читати дальше »

Переглядів: 180 | Дата: 20.03.2020 | Коментарі (0)

18 лютого в районному центрі Гусятин на Тернопільщині в рамках відзначення З1-ї річниці виведення військ з Афганістану пройшов традиційний турнір з міні-футболу серед команд ветеранів Тернопільської області. Перед початком турніру учасники змагання відвідали пам'ятник полеглим воїнам на Афганській війні в смт. Гусятин, запалили лампадки, помолились та поклали квіти. Матчі турніру пройшли у запеклій та безкомпромісній боротьбі, перемогу здобула команда Скалатської міської Спілки ветеранів Афганістану. Переможцям та призерам змагань вручені кубки, медалі та грамоти.

Переглядів: 159 | Дата: 20.03.2020 | Коментарі (0)

Всі матеріали на сайті розміщені для ознайомства без цілей комерційного використання. Copyright www.ter-usva.at.ua Хостинг від uCoz