Навігація

Пошук
Google

Друзі сайту
Українська Спілка ветеранів Афганістану


Розсилка RSS новин з www.ter-usva.at.ua | Вхід 27.04.2024, 23:21

Головна » 2020 » Лютий » 17

15 лютого на базі Волинського ліцею ім. Нестора Літописця що на Тернопільщині відбувся ХІІ традиційний турнір з волейболу пам'яті мужнього офіцера Віталія Осецького, який загинув в Афганістані у 1985 році при виконанні бойового завдання. В урочистостях з нагоди відкриття турніру взяли участь ветерани-афганці Кременецького району, педагогічний склад та учні навчального закладу, громадськість і молодь. З вітальним словом до учасників турніру звернулись директор ліцею Мишко В.І. та заступник голови Кременецької районної Спілки ветеранів Афганістану, кавалер двох медалей "За відвагу" Валерій Тимошенко, які відзначили важливість таких заходів, їх патріотично-виховне значення для молодого покоління, непорушніст ... Читати дальше »

Переглядів: 198 | Дата: 17.02.2020 | Коментарі (0)

15 лютого в районному центрі Борщів на Тернопільщині з ініціативи Спілки ветеранів Афганістану урочисто відкрили пам'ятник загиблим землякам за участі ветеранів-афганців, учасників АТО/ООС, керівництва району і міста, військовослужбовців районного військомату, духовенства, громадськості та молоді. Під час відкриття пам'ятника згадали поіменно всіх тих, хто не повернувся з війни та хвилиною мовчання вшанували їх пам'ять. Почесне право відкрити новонароджений пам'ятник мали голова Тернопільської обласної Спілки ветеранів Афганістану Сергій Лісовий та голова районної Спілки Ярослав С ... Читати дальше »

Переглядів: 222 | Дата: 17.02.2020 | Коментарі (0)

12 лютого у Тернополі в ПК "Березіль" пройшли урочисті збори та концерт народно-аматорського колективу гурту воїнів-афганців "Долг" в рамках відзначення в Україні Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 31-ї річниці виведення військ з Афганістану. Привітали ветеранів заступник голови Тернопільської облдержадміністрації Арсен Марчишак та голова обласної ради Віктор Овчарук, вручивши активістам ветеранського руху відзнаки голови ОДА "За службу Україні", грамоти, подяки, грошові премії і цінні подарунки. Голові Тернопільської обласної організації Української Спілки ветеранів Афганістану Сергію Лісовому вручено найвищу відзнаку народної довіри орден "Народний гер ... Читати дальше »

Переглядів: 213 | Дата: 17.02.2020 | Коментарі (0)

Всі матеріали на сайті розміщені для ознайомства без цілей комерційного використання. Copyright www.ter-usva.at.ua Хостинг від uCoz