Навігація

Пошук
Google

Друзі сайту
Українська Спілка ветеранів Афганістану


Розсилка RSS новин з www.ter-usva.at.ua | Вхід 09.05.2024, 11:18

Головна » 2019 » Грудень » 11

4 грудня в Тернопільському Національному технічному університеті відбувся військово-патріотичний захід "Дорогами військових традицій" до Міжнародного дня волонтера та Дня Збройних сил України за участі начальників управлінь ОДА, педагогічного колективу і студентів навчального закладу, громадськості, ветеранів-афганців, ветеранів АТО/ОСС і миротворчих операцій, військовослужбовців 44 артилерійської бригади і добровольців, обласного осередку ГО "Закінчимо війну" та козацько-десантного осередку. Всі присутні мали можливість ознайомитись з макетами озброєння минулого та сучасного, що застосовується на війні, послухати розповіді ветеранів та військовослужбовців, скуштувати смачної солдатської каші, я ... Читати дальше »

Переглядів: 230 | Дата: 11.12.2019 | Коментарі (0)

2 грудня відбулося чергове засідання Правління Тернопільської обласної організації УСВА на якому розглянуто питання підготовки заходів до 31-ї річниці виведення військ з Афганістану, підписки на 2020 рік газети "Третій тост", видавництва книги "Від Афгану до Донбасу", організацію волонтерської допомоги в АТО/ОСС та заслухано інформацію члена Правління організації Мухи М.Ф. про результати роботи Правління УСВА у Києві. Прийнято рішення по всіх питаннях: до 16 грудня районним та міській орнізаціям УСВА завершити підписку на газету "Третій тост" і на наступному засіданні Правління відзвітувати, до 20 січня 2020 року організувати зустріч активу Спілки з новим головою Тернопільської облдержа ... Читати дальше »

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 205 | Дата: 11.12.2019 | Коментарі (0)

2 грудня відбулося чергове засідання Правління Тернопільської обласної організації УСВА на якому розглянуто питання підготовки заходів до 31-ї річниці виведення військ з Афганістану, підписки на 2020 рік газети "Третій тост", видавництва книги "Від Афгану до Донбасу", організацію волонтерської допомоги в АТО/ОСС та заслухано інформацію члена Правління організації Мухи М.Ф. про результати роботи Правління УСВА у Києві. Прийнято рішення по всіх питаннях: до 16 грудня районним та міській орнізаціям УСВА завершити підписку на газету "Третій тост" і на наступному засіданні Правління відзвітувати, до 20 січня 2020 року організувати зустріч активу Спілки з новим головою Тернопільської облдержадміністрації, до кінця цього року здійснити дві поїздки в зону АТО з волонтерською допомогою, до 20 грудня всім головам районних організацій провести уточнення всіх списків та виправити помилки з попередньої книги, подати інформацію Погорецько ... Читати дальше »

Переглядів: 227 | Дата: 11.12.2019 | Коментарі (0)

Всі матеріали на сайті розміщені для ознайомства без цілей комерційного використання. Copyright www.ter-usva.at.ua Хостинг від uCoz