Навігація

Пошук
Google

Друзі сайту
Українська Спілка ветеранів Афганістану


Розсилка RSS новин з www.ter-usva.at.ua | Вхід 09.05.2024, 09:34

Головна » 2019 » Серпень » 06

       30 липня в Тернопільській облдержадміністрації відбулися урочисті заходи з нагоди вручення інвалідам війни в Афганістані, інвалідам АТО/ОСС, сім'ям загиблих учасників АТО сертифікатів на придбання житла в рамках діючої державної програми. Четверо ветеранів Афганської війни Тернопільщини з числа інвалідів війни ІІ групи отримали кошти на придбання житла. Понад тридцять років пройшло, як вони повернулися з війни, отримавши там як фізичні так і моральні травми, вже й не мали надії отримати нормальне житло, проживаючи з великими родинами в маленьких кімнатах у гуртожитках, але правда і справедливість є, і в це треба вірити, що держава подбає про своїх ветеранів, бо так повинно бути в цивіл ... Читати дальше »

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 267 | Дата: 06.08.2019 | Коментарі (0)

     27 липня в смт. Залісці на Тернопільщині відбулися загальні збори Зборівської районної організації УСВА за участі голови обласної організації УСВА Сергія Лісового на якому розглянуто питання виборів нового голови організації та подальший план роботи. Попередній голова районної організації Іван Михальчишин помер в квітні цього року внаслідок тяжкої невиліковної хвороби на 60-ому році життя, мав шану у бойових побратимів як вмілий організатор, тому перед початком зібрання ветерани-афганці відвідали його могилу, де помолились, запалили свічку пам'яті та поклали квіти. Також учасники зборів відвідали пам'ятний знак в пам'ять про полеглих воїнів на Афганській війні в смт. Залісці. На збора ... Читати дальше »

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 217 | Дата: 06.08.2019 | Коментарі (0)

Всі матеріали на сайті розміщені для ознайомства без цілей комерційного використання. Copyright www.ter-usva.at.ua Хостинг від uCoz