Навігація

Пошук
Google

Друзі сайту
Українська Спілка ветеранів Афганістану


Розсилка RSS новин з www.ter-usva.at.ua | Вхід 18.05.2024, 18:42

Головна » 2012 » Березень » 07


6 березня підписано Меморандум про взаємодію і співробітництво між Гусятинською районною державною адміністрацією та Гусятинською районною організацією УСВА. Документ підписали голова районної Спілки ветеранів Афганістану Михайло Храпливий та голова райдержадміністрації Олександр Собань в присутності голови районної ради Надії Хоптян, голови Тернопільської обласної організації УСВА Сергія Лісового, першого заступника голови обласної організації УСВА Василя Когута, членів правління районної організації УСВА та представників засобів масової інформації. В підписаному документі райдержадміністрація бере на себе наступні зобов’язання : внести зміни та доповнення до районної програми Ветеран щодо щомісячної матеріальної допомоги сім’ям загиблих та інвалідам війни з районного бюджету, виділення в районній лікарні ... Читати дальше »
Переглядів: 624 | Дата: 07.03.2012 | Коментарі (0)

23 лютого підписано Меморандум про взаємодію і співробітництво між Збаразькою районною організацією УСВА та Збаразькою районною державною адміністрацією. Документ підписали голова районної Спілки ветеранів Афганістану Ігор Гуменюк та голова райдержадміністрації в присутності членів правління організації і представників засобів масової інформації.
Переглядів: 484 | Дата: 07.03.2012 | Коментарі (0)

В районному центрі Заліщики відбулися установчі збори ветеранів Афганської війни. Прийнято рішення про створення районної організації УСВА. Головою організації обрано Перожака Івана Михайловича, його заступником Гринишина Ярослава Васильовича.
Переглядів: 430 | Дата: 07.03.2012 | Коментарі (0)

Всі матеріали на сайті розміщені для ознайомства без цілей комерційного використання. Copyright www.ter-usva.at.ua Хостинг від uCoz