Навігація

Пошук
Google

Друзі сайту
Українська Спілка ветеранів Афганістану


Розсилка RSS новин з www.ter-usva.at.ua | Вхід 17.05.2024, 04:11

Головна » 2012 » Лютий » 20


15 лютого в парку Національного відродження біля меморіального комплексу в пам'ять про полеглих воїнів-афгаців відбувся мітинг-реквієм з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 23-ї річниці виведення військ з Афганістану. В урочистих заходах взяли участь представники громадськості та засобів масової інформації, ветерани афганської війни та члени сімей загиблих, військовослужбовці Тернопільського гарнізону та молодь. Настоятель духовного центру імені Д.Галицького отець Анатолій відслужив панахиду в пам'ять про загиблих на тій війні. На мітингу-реквіємі виступили голова облдержадміністрації Валентин Хоптян, голова обласної ради Олексій Кайда, міський голова Тернополя Сергій Надал, командир 11 артилерійської бригади полковник С ... Читати дальше »
Переглядів: 528 | Дата: 20.02.2012 | Коментарі (0)



14 лютого 2012 року в Тернопільському обласному краєзнавчому музеї відкрито постійно діючу експозицію «Війна в Афганістані 1979-1989 років». На урочистому відкритті експозиції були присутні заступник голови обласної ради Олег Боберський, начальник Головного управління з питань внутрішньої політики Тернопільської облдержадміністрації Ігор Кульчицький, директор музею Степан Костюк, голова обласної організації УСВА Сергій Лісовий з ветеранами афганської війни та представники засобів масової інформації. Понад три роки обласна Спілка ветеранів Афганістану шукала кошти та добивалася відкриття експозиції про афганську війну і нарешті, завдяки спільним зусиллям облдержадміністрації та ветеранських організацій експозицію в музеї відкрито. Основну частину експозиції ... Читати дальше »
Переглядів: 551 | Дата: 20.02.2012 | Коментарі (0)

12 лютого 2012 року голова Тернопільської обласної організації УСВА Сергій Лісовий та голова Кременецької районної організації УСВА Степан Стецюк разом з ветеранами афганської війни побували на могилах полеглих на афганській війні Михайла і Валерія Циганюків, Віталія Осецького та зустрілися з їхніми батьками і вручили їм подарунки від Спілки афганців.
Переглядів: 463 | Дата: 20.02.2012 | Коментарі (0)

Всі матеріали на сайті розміщені для ознайомства без цілей комерційного використання. Copyright www.ter-usva.at.ua Хостинг від uCoz