Навігація

Пошук
Google

Друзі сайту
Українська Спілка ветеранів Афганістану


Розсилка RSS новин з www.ter-usva.at.ua | Вхід 18.05.2024, 17:04

Головна » 2011 » Вересень » 16
16 вересня 2011 року відбулося розширене засідання Президії обласної організації УСВА за участю голови обласної організації Організації ветеранів України О. Голуба та заступника голови обласної організації воїнів-миротворців ООН А. Грицьківа. Обговорено питання спільної роботи всіх ветеранських організацій області щодо недопущення прийняття Верховною Радою України законопроекту № 9127 "Про гарантії держави щодо  виконання судових рішень". Прийнято звернення до голови облдержадміністрації та голови обласної ради, яке буде вручено їм особисто 19 вересня керівниками всіх ветеранських організацій області. Обговорено та прийнято рішення по виїзду в м. Київ на акцію протесту.
Переглядів: 458 | Дата: 16.09.2011 | Коментарі (0)

15 вересня 2011 року відбулася селекторна нарада Правління УСВА з активом обласних організацій УСВА. Від Тернопільської обласної організації УСВА в нараді прийняли участь заступники організацій С. Лісовий, В. Когут, голова міської організації УСВА Р. Храпцьо, голова Тернопільської районної організації В. Брицький та заступник голови обласної організації воїнів-миротворців ООН А. Грицьків. В ході наради обговорено позицію УСВА в зв'язку з прийняттям Верховною Радою України 9.09.2011 року в першому читанні законопроекту № 9127 "Про гарантії держави щодо виконання судових рішень". Цим законопроектом фактично забрано від Верховної Ради всі повноваження у визначенні соціальних пільг соціально-вразливим категоріям, починаючи від учасників бойових дій та прирівняних до них осіб. Згідно з проектом закону, сума можливих соціальних пільг надається у розмірі, який визначається Кабінетом Міністрів України та виходячи з можливостей бюджету держави (тобто сьогодні пільги будуть ... Читати дальше »
Переглядів: 437 | Дата: 16.09.2011 | Коментарі (0)

Всі матеріали на сайті розміщені для ознайомства без цілей комерційного використання. Copyright www.ter-usva.at.ua Хостинг від uCoz