Навігація

Пошук
Google

Друзі сайту
Українська Спілка ветеранів Афганістану


Розсилка RSS новин з www.ter-usva.at.ua | Вхід 19.05.2024, 02:05

Головна » 2011 » Травень » 23
7 травня 2011 року Тернопільська міська організація УСВА разом з адміністрацією Копичинецької виправної колонії організувала та провела турнір з міні-футболу до Дня Перемоги. В турнірі взяли участь команди Тернопільської міської організації УСВА, адміністрації колонії та дві команди засуджених, що відбувають покарання. Перше місце зайняла команда адміністрації виправної колонії, якій було вручено кубок. Гравці команд були відзначені грамотами, а заступник голови обласної організації УСВА Сергій Лісовий та голова міської організації УСВА Роман Храпцьо вручили командам футбольні м'ячі.
Переглядів: 443 | Дата: 23.05.2011 | Коментарі (0)

26 квітня 2011 року у смт. Коропець Тернопільської області відбувся 10-й ювілейний традиційний ветеранський турнір з футболу, присвячений пам'яті полеглих воїнів-афганців  з Монастириського району Дмитра Ступ'яка, Андрія Куриляка та Петра Бадицького. У турнірі взяли участь команди з смт. Коропець та міст Бучач, Бережани, Підгайці. В фінальному матчі турніру зустрілися команди з Коропця та Бучача. По пенальті перемогла команда м. Бучач, яка і здобула кубок. Всім командам були вручені грамоти, вимпели ТОО УСВА та книги "Обпалені війною". На турнірі з концертною програмою виступив народний самодіяльний колектив воїнів-афганців гурт "Долг".
Переглядів: 617 | Дата: 23.05.2011 | Коментарі (0)

Всі матеріали на сайті розміщені для ознайомства без цілей комерційного використання. Copyright www.ter-usva.at.ua Хостинг від uCoz