Навігація

Пошук
Google

Друзі сайту
Українська Спілка ветеранів Афганістану


Розсилка RSS новин з www.ter-usva.at.ua | Вхід 13.05.2024, 16:59

Головна » 2009 » Лютий » 17 » Зустріч Президії ТОО УСВА з головою обласної ради
Зустріч Президії ТОО УСВА з головою обласної ради
23:46
15 лютого 2009 року в приміщенні Тернопільської обласної ради відбулася зустріч Президії Тернопільської обласної організації УСВА з головою обласної ради та його заступниками. М.Миколенко привітав ветеранів-афганців з 20-ю річницею виведення військ з Афганістану. Після цього за круглим столом було обговорено питання фінансування обласної програми ”Ветеран”, виділення коштів на завершення будівництва пам’ятника загиблим у Чорткові та постійно діючої експозиції ”Війна в Афганістані” в обласному краєзнавчому музеї, питання пільгового проїзду в межах області, покращення медичного забезпечення ветеранів та активізація роботи по військово-патріотичному вихованню молоді області за участі ветеранів-афганців.
По кожному питанню, що обговорювалось на цій зустрічі, голова обласної ради М.Миколенко дав доручення своїм заступникам розробити план вирішення цих проблем. Вже 17 лютого на сайті Тернопільської обласної ради розміщено план заходів за підсумками зустрічі керівництва обласної ради з Президією Тернопільської обласної організації УСВА.


Переглядів: 895 | Додав: ter-usva | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Всі матеріали на сайті розміщені для ознайомства без цілей комерційного використання. Copyright www.ter-usva.at.ua Хостинг від uCoz