Навігація

Пошук
Google

Друзі сайту
Українська Спілка ветеранів Афганістану


Розсилка RSS новин з www.ter-usva.at.ua | Вхід 13.05.2024, 20:59

Головна » 2009 » Лютий » 8 » Зустріч активу обласної та районних організацій УСВА з керівництвом області
Зустріч активу обласної та районних організацій УСВА з керівництвом області
21:11
7 лютого 2009 року в приміщенні Тернопільської облдержадміністрації відбулася зустріч активу обласної та районних організацій УСВА, присвячена 20-й річниці виведення військ з Афганістану. На зустрічі були присутні голова облдержадміністрації Ю.В. Чижмарь, заступник голови ОДА Ф.Н.Шевчук, начальник головного управління внутрішньої політики ОДА В.М.Ткач та представники засобів масової інформації.
З привітальним словом та побажаннями виступив голова ОДА. Він підкреслив, що керівництво області з розумінням ставиться до проблем афганців і по можливості намагається надавати необхідну допомогу.
Голова облдержадміністрації Ю.Чижмарь вручив Подяки від Прем’єр-міністра України Ю.Тимошенко заступнику голови обласної організації УСВА Василю Когуту та члену міської організації Мирославу Миколюку за вагомий особистий внесок у забезпечення розв’язання проблем ветеранів, активну громадську діяльність та військово-патріотичне виховання молоді. Також всім активістам-афганцям були вручені грамоти від облдержадміністрації.
Голова обласної організації УСВА В.Місько подякував керівництву області за співпрацю та вручив подяки і пам’ятні вимпели.


Переглядів: 852 | Додав: ter-usva | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Всі матеріали на сайті розміщені для ознайомства без цілей комерційного використання. Copyright www.ter-usva.at.ua Хостинг від uCoz