Навігація

Пошук
Google

Друзі сайту
Українська Спілка ветеранів Афганістану


Розсилка RSS новин з www.ter-usva.at.ua | Вхід 06.05.2024, 05:45

Головна » 2017 » Лютий » 1 » Кубок залишився у господарів
Кубок залишився у господарів
20:17

    28-29 січня 2017 року в приміщенні спортивного залу Кременецької гуманітарно- педагогічної академії відбувся традиційний міжобласний турнір з міні-футболу пам’яті воїнів, полеглих в Афганістані Циганюка Валерія Дмитровича і Циганюка Михайла Олександровича та героїв Небесної сотні за участі восьми юнацьких команд Тернопільської і Львівської областей.

    На урочистому відкритті турніру, перед учасниками змагань і глядачами, виступили Кременецький міський голова Ковальчук О.А., голова Тернопільської обласної організації УСВА Лісовий С.Є., голова Кременецької районної організації УСВА Стецюк С.В., які у своїх виступах зазначили, що саме через такі турніри пам’яті у теперішньої молоді виховуються воля до перемоги, завзятість, спортивна злість та командний дух і на прикладах мужності та самопожертви полеглих воїнів-афганців, героїв Небесної сотні і учасників АТО ми повинні виховувати молодь.

     Турнір з міні-футболу пройшов в запеклій і безкомпромісній боротьбі. Найсильнішою стала команда «Буревісник» з Кременця, якій і було вручено перехідний Кубок , друге та третє місця вибороли команди з Львівської області з м .Буськ та м.Соснівка . Всі команди –учасники турніру відзначені призами та подарунками.

Прикріплення: Картинка 1 · Картинка 2
Переглядів: 283 | Додав: ter-usva | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Всі матеріали на сайті розміщені для ознайомства без цілей комерційного використання. Copyright www.ter-usva.at.ua Хостинг від uCoz