Навігація

Пошук
Google

Друзі сайту
Українська Спілка ветеранів Афганістану


Розсилка RSS новин з www.ter-usva.at.ua | Вхід 25.04.2024, 15:07

Головна » 2017 » Лютий » 01

    28-29 січня 2017 року в приміщенні спортивного залу Кременецької гуманітарно- педагогічної академії відбувся традиційний міжобласний турнір з міні-футболу пам’яті воїнів, полеглих в Афганістані Циганюка Валерія Дмитровича і Циганюка Михайла Олександровича та героїв Небесної сотні за участі восьми юнацьких команд Тернопільської і Львівської областей.

    На урочистому відкритті турніру, перед учасниками змагань і глядачами, виступили Кременецький міський голова Ковальчук О.А., голова Тернопільської обласної організації УСВА Лісовий С.Є., голова Кременецької районної організації УСВА Стецюк С.В., які у своїх виступах зазначили, що саме через такі турніри пам’яті у теперішньої молоді виховуються воля до перемоги, завзятість, спортивна злість та командний дух і на прикладах мужності та самопожертви полеглих воїнів-афганц ... Читати дальше »

Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 280 | Дата: 01.02.2017 | Коментарі (0)

     З 9 по 29 січня 2017 року в районному центрі Заліщики, що на Тернопільщині з ініціативи Заліщицької районної організації УСВА пройшов традиційний XXXI зимовий турнір з міні-футболу на Кубок пам’яті полеглого в Афганістані воїна Валерія Луб’янського. Змагання відбулися на місцевому стадіоні зі штучним покриттям «Дністер», в яких взяли участь 15 команд. Найсильнішими виявилися команди «Прогрес» з с. Добрівляни, друге місце – у команди «Адріатика» м.Заліщики, на третю сходинку спортивного п’єдесталу піднялися футболісти із села Поділля. Команда –переможець турніру нагороджена перехідним Кубком , який вручив батько полеглого воїна Михайло Григорович. Трьом найсильнішим командам голова Заліщицької райдержадміністрації Борис Шипітка вручив медалі та грошові премії. Представники команд- учасників турніру разом з народним депутатом України Олегом Б ... Читати дальше »

Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 254 | Дата: 01.02.2017 | Коментарі (0)

Всі матеріали на сайті розміщені для ознайомства без цілей комерційного використання. Copyright www.ter-usva.at.ua Хостинг від uCoz