Навігація

Пошук
Google

Друзі сайту
Українська Спілка ветеранів Афганістану


Розсилка RSS новин з www.ter-usva.at.ua | Вхід 26.04.2024, 01:41

Головна » 2020 » Січень » 18 » ДОПОМОГА НАШИМ ЗАХИСНИКАМ
ДОПОМОГА НАШИМ ЗАХИСНИКАМ
14:15

12-13 січня голова Тернопільської обласної організації УСВА Сергій Лісовий, член Правління організації Сергій Ліпянін та фермер-волонтер Анатолій Бучинський перебували в зоні проведення ООС з волонтерською місією. Більше трьох тонн вантажу, а саме: продукти харчування, засоби особистої гігієни, теплий одяг, медикаменти, маскувальні сітки, буржуйки, гідравлічні домкрати та інструменти для ремонту техніки і звичайно домашні смаколики, спечені на Різвяні свята прекрасними українськими господинями, були доставлені на передову та вручені нашим захисникам в населених пунктах Гірняк, Майорське і Щастя.

      Ветерани-афганці були щиро здивовані, зустрівши на фронтових дорогах автомобіль-бус "Мерседес", який чотири роки тому Тернопільська обласна організація УСВА подарувала підрозділу "Евакуація-200" Військово-цивільного співробітництва ЗС України, і на даний час на ходу та виконує завдання.

     Правління Тернопільської обласної організації УСВА щиро дякує всім небайдужим людям, що долучилися чим могли до організації та доставки цієї.волонтерської допомоги, а також окрема подяка ветеранам-афганцям Олександру Міщію, Василю Свічару, Валентину Ковтуну, Василю Зелінському та іншим.

      Сьогодні є дуже важливим те, щоб наші воїни відчували, що народ і армія - єдині !

Переглядів: 181 | Додав: admin-trff | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Всі матеріали на сайті розміщені для ознайомства без цілей комерційного використання. Copyright www.ter-usva.at.ua Хостинг від uCoz