Навігація

Пошук
Google

Друзі сайту
Українська Спілка ветеранів Афганістану


Розсилка RSS новин з www.ter-usva.at.ua | Вхід 25.04.2024, 02:16

Головна » 2018 » Грудень » 27

Переглядів: 320 | Дата: 27.12.2018 | Коментарі (0)

25 грудня ветерани-афганці Тернопільщини провели акцію пам'яті з нагоди 39-ї річниці введення військ в Республіку Афганістан. Рівно в 15.00 в м. Тернополі біля меморіального комплексу загиблим землякам на Афганській війні та в усіх районах області, де є споруджені пам'ятники запалили лампадки, поклали живі квіти та помолились за упокій душ усіх воїнів, які загинули на полі брані та померли вже в мирний час внаслідок поранень, контузій та захворювань. Пам'ятаймо полеглих героїв, не забуваймо про живих!

Переглядів: 280 | Дата: 27.12.2018 | Коментарі (0)

Вже в черговий раз з 18 по 21 грудня делегація Тернопільських афганців у складі голови обласної організації УСВА Сергія Лісового, члена правління Сергія Ліпяніна та волонтерки Уляни Білик побували з волонтерською місією на сході України. Три тонни грузу, серед якого були продукти харчування, засоби гігієни, зимові маскувальні сітки, зимовий одяг, шкарпетки та рукавиці доставили наші ветерани-афганці в зону Операції об’єднаних сил в населені пункти Піски, Гірняк, Краматорськ, Бахмут, Попасна, Мар’їнка, Cеверодонецьк та передали підрозділам української армії, а також подарували дітям сиротам для Краматорського будинку-інтернату та дітей прифронтової зони солодощі, одяг та дитячі іграшки до дня Святого Миколая. Долучилися до збору коштів та продуктів харчування ветерани-афганці Кременецького і Шумського районів та м. Тернополя, а також учні і батьки загальноосвітніх шкіл Зборівського району та Велико-Березовицької ш ... Читати дальше »

Переглядів: 280 | Дата: 27.12.2018 | Коментарі (0)

Всі матеріали на сайті розміщені для ознайомства без цілей комерційного використання. Copyright www.ter-usva.at.ua Хостинг від uCoz