Навігація

Пошук
Google

Друзі сайту
Українська Спілка ветеранів Афганістану


Розсилка RSS новин з www.ter-usva.at.ua | Вхід 29.03.2024, 09:28

Головна » 2017 » Лютий » 28 » Змагалися «афганці» та ветерани АТО
Змагалися «афганці» та ветерани АТО
13:57

     5 лютого 2017 року в районному центрі Гусятин на Тернопільщині з ініціативи районної організації УСВА та за підтримки управління у справах сім’ї, молоді та спорту відбувся традиційний турнір з міні-футболу серед ветеранських організацій пам'яті полеглих земляків на афганській війні, в якому взяли участь 5 команд.

     Перед початком змагань ветерани-афганці, учасники АТО, громадськість та молодь відвідали пам'ятник полеглим землякам в Афганістані, де запалили свічки, помолились та поклали квіти. Голова обласної організації УСВА Сергій Лісовий та голова районної організації УСВА Михайло Храпливий на урочистому відкритті турніру привітали учасників змагань та побажали чесної боротьби на футбольному полі.

     Всі команди показали азартний атакувальний футбол, безкомпромісну боротьбу та завзятість, проявили волю до перемоги. Слід відзначити, що вперше у турнірі взяла участь команда ветеранів АТО, в інших ветеранських командах частково грали діти ветеранів-афганців, які активно підтримують ветеранський рух.

     Перемогла команда ветеранів Тернопільської районної організації УСВА, якій і було вручено перехідний Кубок. Друге місце зайняла команда Гусятинської районної організації ветеранів АТО, а третьою стала команда Скалатської міської організації УСВА. Переможці та призери турніру відзначені медалями, грамотами та цінними подарунками.

Прикріплення: Картинка 1 · Картинка 2
Переглядів: 372 | Додав: ter-usva | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Всі матеріали на сайті розміщені для ознайомства без цілей комерційного використання. Copyright www.ter-usva.at.ua Хостинг від uCoz