Навігація

Пошук
Google

Друзі сайту
Українська Спілка ветеранів Афганістану


Розсилка RSS новин з www.ter-usva.at.ua | Вхід 28.03.2024, 15:57

Головна » 2017 » Серпень » 11 » Волонтерська допомога діє
Волонтерська допомога діє
14:10

     2 серпня в Тернополі біля меморіального комплексу полеглих воїнів в Афганістані відбулися урочисті заходи з нагоди Дня високомобільних десантних військ та освячення автомобіля «Мерседес» для використання в зоні АТО. Після письмового звернення Тернопільської обласної організації УСВА до української громади Королівства Великобританії про необхідність придбання спеціального автомобіля з термоустановкою для підрозділу цивільно-військового співробітництва Збройних Сил України «Евакуація - 200» даний автомобіль нещодавно був доставлений у Тернопіль нашим земляком Олександром Салієм, який організував збір коштів для його придбання.

     Саме у день ВДВ в присутності ветеранів-афганців, волонтерів, учасників АТО, громадськості і представників влади настоятель Свято-Троїцького духовного центру імені Д. Галицького отець Анатолій Зінкевич освятив автомобіль та відправив панахиду за всіх полеглих воїнів. Голова Тернопільської обласної організації УСВА Сергій Лісовий подякував українській громаді Королівства Великої Британії за те, що допомогли зібрати кошти для придбання автомобіля вкрай необхідного для перевезення тіл загиблих і померлих воїнів та заявив, що в короткі терміни після завершення процедури розмитнення він буде доставлений в зону АТО разом з продуктами харчування, які зараз збирають ветерани-афганці.

     Слід відзначити, що саме ветерани-афганці активно співпрацюють з підрозділом цивільно-військового співробітництва Збройних Сил України «Евакуація - 200» та допомагають проводити пошукові роботи.

    Всі присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять полеглих воїнів та поклали квіти до меморіального комплексу загиблих на Афганській війні.

Переглядів: 289 | Додав: admin-trff | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Всі матеріали на сайті розміщені для ознайомства без цілей комерційного використання. Copyright www.ter-usva.at.ua Хостинг від uCoz