Навігація

Пошук
Google

Друзі сайту
Українська Спілка ветеранів Афганістану


Розсилка RSS новин з www.ter-usva.at.ua | Вхід 06.05.2024, 21:28

Головна » 2017 » Грудень » 13 » Виставка зброї
Виставка зброї
12:06

     З 28 по 30 листопада в читальному залі науково-технічної бібліотеки Тернопільського національного технічного університету ім. Івана Пулюя відбулася виставка зброї та амуніції із зони АТО «Дорогами доблесті і слави», на якій можна було ознайомитись з роботою волонтерів та дізнатися більше про події, які відбуваються на сході України. 

     Інструктори з військової підготовки ЗСУ провели практичні заняття з розборки стрілецької зброї.

     На виставці був присутній голова Тернопільського обласного осередку громадської організації «Закінчимо війну» Сергій Ліпянін, який зазначив, що такі заходи показують людям, що таке війна, що таке зброя і яку вона несе небезпеку. Голова Тернопільської обласної організації УСВА Сергій Лісовий сказав, що дана виставка сприяє військово-патріотичному вихованню молоді, зміцнює та підіймає військовий дух, а також зазначив, що у 2014 році обласною спілкою ветеранів Афганістану був виданий підручник «Бійця територіальної оборони», в якому викладено основи вогневої підготовки, тактичної підготовки, військової топографії, інженерної підготовки, захисту від зброї масового ураження.

     Також на виставці зброї були присутні ветерани Афганської війни Олександр Рогов, Василь Зелінський, Ігор Сендзік, які ознайомлювали студентів та учнів з різними видами зброї.

Переглядів: 318 | Додав: admin-trff | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Всі матеріали на сайті розміщені для ознайомства без цілей комерційного використання. Copyright www.ter-usva.at.ua Хостинг від uCoz