Навігація

Пошук
Google

Друзі сайту
Українська Спілка ветеранів Афганістану


Розсилка RSS новин з www.ter-usva.at.ua | Вхід 26.04.2024, 09:47

Головна » 2019 » Січень » 29 » Виховуємо патріотів
Виховуємо патріотів
15:33

25 січня в Тернопільському вищому професійному училищі ресторанного сервісу і торгівлі пройшов «Урок мужності» за участі педагогічного колективу і учнів начального закладу, воїнів-афганців Василя Когута та автора і виконавця військово-патріотичних пісень Романа Лотецького присвячений 30-й річниці виведення військ з Афганістану.

Учасники тих подій розказали присутнім про історію Афганської війни, причини введення туди військ, перебіг ведення військових операцій та участь українців у тій неоголошеній, але жорстокій війні. Учасник бойових дій в Афганістані Роман Лотецький виконав під гітару декілька пісень, які народились ще там на війні, а потім розповів про волонтерську діяльність ветеранів-афганців в умовах сучасної війни на сході України та заспівав декілька своїх нових пісень про українських військових патріотів.

Тернопільська обласна організація УСВА проводить значну роботу по військово-патріотичному вихованню молоді краю, бо саме через такі заходи виховуються патріоти держави.

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 274 | Додав: admin-trff | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Всі матеріали на сайті розміщені для ознайомства без цілей комерційного використання. Copyright www.ter-usva.at.ua Хостинг від uCoz