Навігація

Пошук
Google

Друзі сайту
Українська Спілка ветеранів Афганістану


Розсилка RSS новин з www.ter-usva.at.ua | Вхід 20.04.2024, 17:03

Головна » 2018 » Листопад » 13 » Виховуємо патріотів
Виховуємо патріотів
13:01

    З ініціативи Тернопільської обласної організації УСВА у Вербовецькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів Лановецького району Тернопільської області проведено вишкіл «Козацька Січ - 2018» та урочисто відкрито нову експозицію в кімнаті історії рідного краю, зокрема зразки зброї періоду Першої і Другої світових воєн, які були знайдені на місцях боїв членами ГО «Закінчимо війну», серед яких є багато ветеранів-афганців, а також елементи і зразки сучасної зброї, яка привезена з зони бойових дій зі сходу України волонтерами-афганцями.

       Участь у заході взяли голова Лановецької райдержадміністрації Юліан Сірант, його перший заступник Олександр Батожний, начальник відділу освіти, молоді та спорту РДА Роман Зубрицький, голова Тернопільської обласної організації УСВА Сергій Лісовий, сільський голова Ігор Дробоцький, ветерани-афганці області, учасники бойових дій на сході України, волонтери, педагогічний колектив школи, учні та жителі села. Урочистий захід розпочався з молитви військового капелана за мир і спокій в Україні, за упокій всіх полеглих воїнів та за здоров’я тих, хто після запеклих боїв повертається додому.

      Гостей вітали ведучі свята, духовий оркестр «Золоті сурми» та звучали пісні у виконанні шкільних талантів. Перед присутніми виступила співачка-волонтерка Уляна Білик. Саме сьогодні в умовах воєнно-політичного та інформаційного протистояння України із внутрішнім сепаратизмом і зовнішнім агресором, питання військово-патріотичного виховання молоді набуває особливого змісту.

   Саме такі заходи сприяють вихованню свідомого громадянина-патріота, духовності та фізичної досконалості. Тернопільська обласна організація УСВА висловлює щиру подяку інвалідам війни в Афганістані Ігорю Космакову і Василю Зелінському, активістам ГО «Тернопіль-Пошук» Зиско Анатолію і Зиско Сергію за проведену роботу по відкриттю кімнати-музею.

Переглядів: 314 | Додав: admin-trff | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Всі матеріали на сайті розміщені для ознайомства без цілей комерційного використання. Copyright www.ter-usva.at.ua Хостинг від uCoz