Навігація

Пошук
Google

Друзі сайту
Українська Спілка ветеранів Афганістану


Розсилка RSS новин з www.ter-usva.at.ua | Вхід 19.05.2024, 14:43

Головна » 2020 » Липень » 22 » Турнір у Бучачі
Турнір у Бучачі
13:44

      У неділю 12 липня 2020 року в с. Старі Петликівці Бучацького району  з ініціативи районної Спілки ветеранів Афганістану відбувся традиційний турнір з футболу пам'яті загиблих воїнів-афганців та воїнів АТО.

     У турнірі прийняли участь чотири команди. За звичаєм відбулося офіційне відкриття та прозвучав гімн України з підняттям Державного прапора. З вітальними словами виступили голова районної ради Віталій Фрояк та голова ТОО УСВА Сергій Лісовий, які подякували учасникам турніру за  пам'ять про земляків, які загинули а Афганістані та російсько-українській війні на сході України, побажавши гравцям чесної та безкомпромісної боротьби.

     За підсумками турніру перше місце завоювала команда с. Старі Петликівці, друге – команда с. Переволоки, третє – команда с. Пилява, четверте місце – команда с. Звенигород. Головою  обласної Спілки ветеранів Афганістану С. Лісовим командам були вручені Кубки, медалі, статуетки та грамоти, кращим гравцям цінні подарунки, а спонсори вручили грошові премії. Від ТОО УСВА отримали подяки. Головою районної ради  Віталієм Фрояк вручено  м’ячі командам-учасникам турніру. Змагання завершився дружньою вечерею.

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 171 | Додав: admin-trff | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Всі матеріали на сайті розміщені для ознайомства без цілей комерційного використання. Copyright www.ter-usva.at.ua Хостинг від uCoz